• Свеж
ЛОШ АС 2-Во1 Крем за Бричење &засилувач; Машки Витамин Миење Лице Дуо | Корејски Нега На Кожата, Машки Чешлање &засилувач; Комплет За Нега На Кожата | Бричење Крем &заси?
zoom_in

ЛОШ АС 2-Во1 Крем за Бричење &засилувач; Машки Витамин Миење Лице Дуо | Корејски Нега На Кожата, Машки Чешлање &засилувач; Комплет За Нега На

DEN 463.68

Стока
check Во продавницата

2-ВО - 1 СЕТ ЗА БРИЧЕЊЕ и МИЕЊЕ НА ЛИЦЕТО-Океан Џеџу За машка Пена за бричење и Лимонско Перење за лице за чистење по секое бричење ЗАТВОРИ БРИЧЕЊЕ, БЕЗ ЖИЛЕТ ИЗГОРИ-ЛОШО КЕЦ НА ДЕСЕТКА Џеџу океан менс бричење крем подготвува кожата за исклучителна бричење. Навлажнувачки и подмачкувачки за мазно лизгање на брич без прекари или парчиња. Направено со состојки кои ја смируваат, негуваат и штитат кожата од сахвинг. Чистењето на средството за чистење на лицето ја отстранува нечистотијата, маслото, мртвата кожа, црните точки и нечистотиите. СВЕЖ СУПТИЛЕН МИРИС - започнете го утрото веднаш со заживувачки мирис со ладно пецкање со ментол. Секојдневната нега на лице за мажи кои не само што сакаат нивната кожа да изгледа добро, туку и мирисаат свежо и чисто. БЕЗ ШТЕТНИ ХЕМИКАЛИИ-Се Чувствуваат добро знаејќи ЛОШО КЕЦ на ДЕСЕТКА машки комплет за бричење не содржи штетни хемикалии, е без суровост, без парабени, без фталати и без талк.

Поврзани производи..