• Свеж
Сапун Торба, Ексфолијација Природни Сапун Кеси Пенење Сушење Сапун Торбичка Пилинг Масажа Сапун Чувар Торба За Сапуни Бања Сам Занает Свадба Партија Кеси Накит То?
zoom_in

Сапун Торба, Ексфолијација Природни Сапун Кеси Пенење Сушење Сапун Торбичка Пилинг Масажа Сапун Чувар Торба За Сапуни Бања Сам

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Заштеда на сапун : сапунот за кеси за туширање е многу погоден за пилинг или масажа, сапунот за кеси за туширање може да произведе богата пена, да ја отстрани мртвата кожа Торбата за сапун е безбедна и издржлива, вреќата за сапун е силна отпорност на притисок, не е лесна за деформација, торбичката за заштеда на сапун изгледа убаво. Торбичка За Кеси За сапуница : можете да ја закачите вреќата со сапун на славината за туширање или када за да се исуши и да ја одржувате сува за употреба. торбата за чистење на телото го прави многу погодно да ја закачите на ѕид или куки, кесите со меурчиња од сапуница брзо го одржуваат сапунот сув. Мрежеста Кеса За Сапун : откако ќе го користите сапунот, закачете го сапунот во оваа кеса и исушете го брзо за да трае подолго. Торба за сапун може да се користи за капење, миење раце, туширање и бричење,торба за сапун за пилинг е погодна за производство на пена. Рачно изработени Мрежести Кеси со Меурчиња од Сапуница : сапун за торби за туширање може да се користи за капење, миење раце, туширање, бричење и чистење во домаќинството. Мрежести кеси за сапун,може да направите многу меурчиња,што ќе ви даде подобра забава за туширање. Мрежести Вреќи За Вреќи Со Вреќи Со Сапун : вреќата со сапун е изработена од природни влакна кои не содржат загадувачи и е пријателска за човечкото тело и еколошката средина. Торба за заштеда на сапун може да се користи за рачно изработен сапун,сапун за лице,козметички сапун,овошен сапун,сапун за масло и така натаму.

Item Type:
Soap Bag
Size:
Approx. 13 x 9.5cm / 5.1 x 3.7in
Application:
Dry the soap quickly to make it last longer. After use, you can hang the soap on the bag to prolong the service life of the soap.
Package List:
1 x Ramie Soap Bag :

Поврзани производи..