• Свеж
ЧИСТ СЕРУМ ЗА ВИТАМИН Ц ЗА ЛИЦЕ, Серум Против Стареење Со Хијалуронска Киселина, Витамин Е, МСМ, Алое Вера, Масло Од Јојоба, Амино Мешавина, Хидратантен Серум За Темн?
zoom_in

ЧИСТ СЕРУМ ЗА ВИТАМИН Ц ЗА ЛИЦЕ, Серум Против Стареење Со Хијалуронска Киселина, Витамин Е, МСМ, Алое Вера, Масло Од Јојоба,

DEN 255.20

Стока
check Во продавницата

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ-Амино Мешавината На Витамин Ц Со Хијалуронска Киселина помага во стимулирање на производството на колаген, помага во намалување на појавата на фини линии и брчки ОБНОВУВАЊЕ и ИЗМАЗНУВАЊЕ - Професионалниот Серум Против Стареење На Витамин Ц Со Хијалуронска Киселина, Хидратантна Алое Вера, Витамин Е, МСМ и Масло Од Јојоба помага да се намалат темните дамки, помага на кожата оштетена од сонце, ја одржува кожата младешка и помага во намалување на лузните од акни. МОЌНА ФОРМУЛА - нашата природна мешавина Од Серум Витамин Ц е преполна со Лист Од Алое, Ботаничка Хијалуронска Киселина, МСМ, Леска Од Вештерки, Витамин Ц, Масло Од Јојоба, Амино Киселини, Екстракт Од Готу Кола, Екстракт Од Растително Опавче, Екстракт Од Здравец И Екстракт Од Глуварче ја одржува нашата формула безбедна и ефикасна за сите типови кожа и може да се користи дење и ноќе. ПРОИЗВЕДЕНО во САД - Формулирано, произведено и флаширано за загарантирана чистота и квалитет. Нашиот Серум За Витамин Ц за лице обезбедува моќна алтернатива на другите производи против стареење на пазарот. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО-ние нудиме без прашање праша 90 дена пари - назад целосна наплата. Можете да го пробате Нашиот Витамин Ц Серум за Лице без ризик денес!.

Поврзани производи..