• Свеж
Фомиес Козметичка Лажица За Убавина Ролери За Шпатула За Нега На Кожа За Лице Алатки За Нега На Кожа За Лице Метална Козметичка Шпатула Масажер За Нега На Очи Алатк?
zoom_in

Фомиес Козметичка Лажица За Убавина Ролери За Шпатула За Нега На Кожа За Лице Алатки За Нега На Кожа За Лице Метална Козметичка Шпатула Масажер

DEN 132.16

Стока
check Во продавницата

Мала Метална Козметичка Шпатула : можете да ги споделите со вашите пријатели, семејство и соработник, ќе им се допаднат Лажица За Крем за лице : Лажичка За Повеќекратна Употреба На Лицето Погодна За Нанесување На Лицето, Кора, Серум и Други Производи за Нега на Кожа. Масажер За лице : ќе имате добро расположение, концизниот дизајн може да ви даде одличен визуелен ефект. Лажица За Мини Шминка : козметичките лажици можат да направат козметика од вашите тегли за помалку и да ја одржуваат чиста. Лажичка За Повеќекратна Употреба на лицето : апликаторот е изработен од метална легура која е мазна и, добра тежина и изгледа мини симпатична, а шпатулата има мала дупка на крајот за лесно закачување. Пакетот Вклучува 5 х апликации за крем за очи Карактеристики-Материјал : легура на Цинк крем за очи лажичка-Големина : 6, 00Х1, 20Х0, 30см/2, 36Х0, 47Х0, 12 во шпатули за шминка. - Ќе имате добро расположение, концизен дизајн може да ви даде одличен Визуелен ефект Шминка Убавина Лажици. - Едноставен за чистење, еднократно и сигурен за употреба повеќе пати, со цврсти и издржливи алатки за нега на кожата на материјалот. - Многу лесен за носење и удобен за употреба за жени, Лесен и компактен дизајн Лажичка За Маска За Повеќекратна Употреба. - Нашите производи се мини и убави со одлична изработка, добра текстура и фини детали мини козметичка лажица.

Поврзани производи..