• Свеж
ТОА Е КОЖАТА Хијалуронска Киселина Влага Емулзија, Лице Емулзија Навлажнувачки Крем За Здрава Кожа, Негување &засилувач;Хидратантна, Роса Сјај Анти-Стареењето Лос?
zoom_in

ТОА Е КОЖАТА Хијалуронска Киселина Влага Емулзија, Лице Емулзија Навлажнувачки Крем За Здрава Кожа, Негување &засилувач;Хидратантна,

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ИНТЕНЗИВНА НАВЛАЖНУВАЧКА ЕМУЛЗИЈА на ЛИЦЕТО : Нејзината Емулзија На Влага На Хијалуронска Киселина На Кожата е формулирана за да ви помогне да ја постигнете меката и негувана кожа од соништата Нашиот хранлив лосион за лице за сува кожа содржи Хијалуронска Киселина, природен навлажнувачки елемент кој го максимизира задржувањето на влагата на вашата кожа. ЗАЦВРСТУВАЊЕ и НАВЛАЖНУВАЊЕ : овој навлажнувач за емулзија на лице обезбедува длабока хидратација и исхрана на кожата, оставајќи ја да се чувствува мека, мазна и подмладена. Нејзината кожа хијалуронска киселина крем против брчки со растителен екстракт ја смирува и ја храни вашата кожа, измазнувајќи ги порите, фините линии и брчките!. ЈА ЗАЈАКНУВА бариерата за ВЛАГА : оваа емулзија за лице за кожа склона кон акни помага да се зајакне бариерата за влага на кожата за да се спречи испарување на водата и да се одржува кожата хидрирана. Нашиот крем за лице со хијалуронска киселина ја остава вашата кожа навлажнета и ја одржува кожата цврста и негувана по неколку часа нанесување. ВРАТЕТЕ ЈА ВИТАЛНОСТА и ЕЛАСТИЧНОСТА : овој навлажнувач против стареење е совршено решение за кожата вознемирена од надворешни дразби како загадување, УВ зраци итн. Нашиот крем за лице нуди антиоксидантни придобивки за кожата, се бори против слободните радикали и ја враќа виталноста на сувата, оштетена и стареечка кожа за помлад изглед.

Поврзани производи..