• Свеж
Вилица Вежба за Мажи &засилувач; Жените-3 Нивоа На Отпор За Почетник, Средно &засилувач; Однапред Корисници| Моќен Вилица Вежба, Двојно Брадата Редуктор &засилувач; л?
zoom_in

Вилица Вежба за Мажи &засилувач; Жените-3 Нивоа На Отпор За Почетник, Средно &засилувач; Однапред Корисници| Моќен Вилица Вежба,

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

€ 100% БЕЗБЕДНА ХРАНА ОДДЕЛЕНИЕ СИЛИКОНСКИ ВИЛИЦА ВЕЖБА ТАБЛЕТИ ДОАЃА ВО 3 ПАКЕТ во СОБАТА (40 фунти, 50 фунти, 60 фунти Отпор) За почетник, средно & Однапред корисници За да добиете дефинирана линија на вилицата, потребни се само 5-10 минути редовни вежби за џвакање. ① ГО ТАРГЕТИРА ПРАВИЛНИОТ МУСКУЛ-МУСКУЛИТЕ НА МАСЕРОТ (мускулите на вилицата) веднаш се насочени од нашиот вежбач на вилицата, кој согорува масни наслаги во таа област. За разлика од другите вежби за вилица, дизајнот на нашите таблети ги ШТИТИ забите, непцата и зглобовите додека се користат. ● ОПТИМИЗИРАНИ ПЕРФОРМАНСИ-ПОЗНАТИ ПО РЕЗУЛТАТИТЕ : Зголемете го протокот на крв во лицето и оксигенацијата при вежбање со активирање на мускулите на лицето. Помага ДА ИЗГЛЕДАТЕ ПОМЛАДИ, ДА ГО ЗАЈАКНЕТЕ ЛИЦЕТО, ДА ЈА НАМАЛИТЕ ЖЕЛБАТА, ЈА ДЕФИНИРА ЛИНИЈАТА на ВИЛИЦАТА. € ПРАКТИЧНО-КОРИСТЕТЕ во ДВИЖЕЊЕ, ВО ТЕРЕТАНА, НА РАБОТА, каде и да посакате. Можете лесно да вежбате додека таблетите се скриени во устата. Секое ниво на отпор има три кутии за носење вклучени во пакувањето. Ние ГИ ГАРАНТИРАМЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ : ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЛИЕНТИТЕ Е НАШИОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ ВО ЈАВОНА. Чувствувајте се 100% задоволни од тоа како ја дефинира вашата линија на вилицата, или ќе продолжиме со целосна, брза, пријателска наплата или замена-што и да ве прави најсреќни.

Поврзани производи..