• Свеж
Гел -монистра за очи, очите на очите за очите, за околината на очите, што може да се употреби половина од лицето на лицето за лицето за око
zoom_in

Гел -монистра за очи, очите на очите за очите, за околината на очите, што може да се употреби половина од лицето на лицето за лицето

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Супер мека велур на задниот дел, нежен допир Студената и топла компресија, исполнете ги вашите различни потреби. Супер мека велур на задниот дел, нежен допир. Студената и топла компресија, исполнете ги вашите различни потреби. Дизајн на еластична лента + кука и јамка, големината може да се прилагоди според различни околности на главата. Топката со гел е составена од високи полимерни соединенија и разни елементи, физичка здравствена заштита, без несакани ефекти на човечкото тело. Пополнување на гел со висока температура, добар ефект на складирање на температурата, продолжување на врелата компресија Тим, силна флуидност, мека и соодветна кожа. Ослободете го замор во животот, промовирајте циркулација на очите, подобрување на квалитетот на спиењето, правејќи да се чувствувате пријатно. Супер мека велур на задниот дел, нежен допир. Студената и топла компресија, исполнете ги вашите различни потреби. Супер мека велур на задниот дел, нежен допир. Студената и топла компресија, исполнете ги вашите различни потреби. Дизајн на еластична лента + кука и јамка, големината може да се прилагоди според различни околности на главата. Топката со гел е составена од високи полимерни соединенија и разни елементи, физичка здравствена заштита, без несакани ефекти на човечкото тело. Пополнување на гел со висока температура, добар ефект на складирање на температурата, продолжување на врелата компресија Тим, силна флуидност, мека и соодветна кожа. Ослободете го замор во животот, промовирајте циркулација на очите, подобрување на квалитетот на спиењето, правејќи да се чувствувате пријатно. Пополнување на гел со висока температура, добар ефект на складирање на температура, продолжено топла компресија Тим, силна флуидност, мека и соодветна кожа. Топката со гел е составена од високи полимерни соединенија и разни елементи, физичка здравствена заштита, без несакани ефекти на човечкото тело.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Gel Bead Eye Guard
Material:
PVC, Gel
Product Use:
Anti-swelling, anti-fatigue
How to Use:
Hot compress:
Put the half face guard into a fresh-keeping bag and soak in hot water at 80℃ for 8-10 minutes.
Cold compress:
1. Put the product in the refrigerator for 30-60 minutes, take the product out, rub it with your hands, and use it after reaching the body comfort.:
2. Put the product in the freezer compartment of the refrigerator for 15-30 minutes, take out the product, rub it with your hands, and use it after reaching the body comfort.:
Package List:
1 x Eye Guard :

Поврзани производи..