• Свеж
Подарок За Нега На Кожата Тулон За Жени: Комплети За Убавина Против Стареење За Подароци За Жени Подароци Подарок За Денот На Мајката; Нежно Млечно Чистење На Лицет?
zoom_in

Подарок За Нега На Кожата Тулон За Жени: Комплети За Убавина Против Стареење За Подароци За Жени Подароци Подарок За Денот На

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

УБАВА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ЖЕНИ : Не е потребна Хартија за Завиткување за Овој Спа Подарок! Совршен за Подмладување На Кожата Чистење за пилинг, Навлажнувач за Лице За Клеточна Одбрана Со Витамини А Ц Е + Камилица и Терапија За Обновување На Очите со пептиди. ДАЈТЕ ПОДАРОК НА УБАВА, ЗДРАВА КОЖА. Овој Комплетен Комплет Од 3 Парчиња е Еден од Четирите Сериозни Комплети За Нега на Кожата од ТУЛОН. Одличен Подарок Решение На Сјајна И Здрава Кожа Во текот на Целата година. 3 ОСНОВНАТА НЕГА НА КОЖАТА МОРА ДА ИМА НЕЖНО ЧИСТЕЊЕ, ДЛАБОКО НАВЛАЖНУВА, ХИДРИРА И РЕВИТАЛИЗИРА ОЧИ за сите Видови Кожа. ОРГАНСКИ, ПРИРОДНИ И БЕЗ СУРОВОСТ : Нашите Производи Се Без Парабени, Без Глутен, Без Суровост И Без Мирис. РАЗНОВИДЕН : Совршен За сите, вклучувајќи Чувствителна, Мрсна, Сува И Тенка Кожа. Оваа хипоалергична, некомедогена формула нема да ги затне порите и е безбедна за употреба на лицето, рацете, вратот и деколтето. Совршен Подарок Со Три Основни Компоненти За Нега На Кожата Секоја Жена Ќе Сака И Ќе Има Потреба од Убава и Здрава Кожа. Чистење млеко За Чувствителна Кожа 2. Антиоксидантна Клеточна Одбрана Лице Навлажнувач Со Витамини А, Ц, Е и Камилица 3. Терапија за Обновување на очите со Пептиди. Совршен подарок во многу Посебна Кутија За Подароци само за специјалната жена во вашиот живот.

Поврзани производи..