• Свеж
Лед Маска За Лице Светлосна Терапија, терапија Со Црвено светло за лице, маска за светлосна терапија, Маска За Нега На Кожата На Лицето Со Лед Светлосна Терапија, Си?
zoom_in

Лед Маска За Лице Светлосна Терапија, терапија Со Црвено светло за лице, маска за светлосна терапија, Маска За Нега На Кожата На Лицето

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

●МАСАЖЕР за ЛИЦЕ се-ВО-ЕДНО ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА : оваа машина за нега на кожа има 5 режими на масажа, ви овозможува да го користите секој режим поединечно или да ги комбинирате €LED СВЕТЛОСНА ТЕРАПИЈА : функцијата за вибрации работи само во режим на зелено светло и црвено светло. ●ПРЕНОСЛИВ МАСАЖЕР : onomономски и лесен дизајн, лесен за употреба и носење. Без разлика дали сте дома или на одмор, можете да потрошите помалку време и помалку пари за да уживате во истата нега на кожата како салонот за убавина.Овој масажер за лице се полни и безжичен,едноставно се полни и овозможува уживајте во многу часови употреба каде и да сте. ВКЛУЧЕН е USB кабел за полнење (ве Молиме направете целосно полнење пред употреба). ●ОДЛИЧНИ УСЛУГИ ПО ПРОДАЖБАТА : Професионалното производство и целосно квалитетната инспекција не прават сигурни во нашиот уред за убавина за домашна употреба. Ако имате какви било проблеми за време на употребата, слободно контактирајте не, нашиот тим за професионални технолошки услуги ветува дека ќе ви понуди задоволно решение.

Поврзани производи..