• Свеж
Beavorty 6 парчиња Отстранувач Легура Еднократно Лажица Мини Крем Бои Повеќенаменски Уред За Жени Масажа Er Алатка За Шминка Креативна Куќа Практични Лажици Нежен Дода?
zoom_in

Beavorty 6 парчиња Отстранувач Легура Еднократно Лажица Мини Крем Бои Повеќенаменски Уред За Жени Масажа Er Алатка За Шминка Креативна Куќа Практични

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

легура на цинк ТОРТА ЛАЖИЦИ има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, ви носи многу погодност. АЛАТКИ ЗА МАСАЖА НА ОЧИ Крем За Очи Алатки За Масажа На Лажици Тоа не може да биде стап за масажа на очите, туку и деликатна лажичка за крем за очи за шминка. МЕШАЊЕ НА ШМИНКА од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Features Се Одликува со мал и лесен дизајн, лесен за употреба и чист, лесен за носење. СТАПЧИЊА ЗА МАСАЖА на ОЧИТЕ алатката за крем за очи е изработена од висококвалитетни материјали и строги производствени процеси. КРЕМ ЗА ОЧИ ЛАЖИЦА стапот е произведен со материјал и практичен за употреба. Пакет Листа 6 x Стапчиња За Масажа На Очи Карактеристики-Боја : Златна, розово златна, Сребрена Едноставна Жена Масажер За Очи. - Удобен за носење, лесен за носење, едноставен за ракување и не зафаќа Вселенска Алатка за Нега на Кожата. - Големина : 7, 80Х1, 40Х1, 10см/3, 07Х0, 55Х0, 43 инчи Лажица За Храна. - Како практична алатка за нега на кожата, погодна за домашна и салонска употреба, многу практична алатка за масажа на крем за очи. - Материјал : Цинк легура Шминка Копа Лажица. - Користење на материјали,, тоа ќе ви служи за Многу години Убавина Алатка. - Површината е мазна, перат, и поудобно Дегустација Лажици. - Со фината изработка и врвниот материјал, може да биде Долго Време Масажер За Очи.

Поврзани производи..