• Свеж
Штрајк Клуб Акни Миење лице &засилувач; Нега На Кожата За Тинејџери, Нежно Чистење На Лицето За Борба Против Флеки, Дерматолог Формулиран Сапун За Лице Без Мирис Со ?
zoom_in

Штрајк Клуб Акни Миење лице &засилувач; Нега На Кожата За Тинејџери, Нежно Чистење На Лицето За Борба Против Флеки, Дерматолог Формулиран

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

МОЌНО МИЕЊЕ НА ЛИЦЕТО ЗА ЧИСТЕЊЕ ЗА МАЖИ И МОМЧИЊА - ова моќно миење на лицето без мирис е формулирано за да ги запре проблемите со кожата пред да можат дури и да размислат за почеток ЧУВАЈТЕ ЈА КОЖАТА ЧИСТА со НАТРИУМ ХИПОХЛОРИТ - иновативна состојка која ги елиминира изливите. Смирувачки и антиинфламаторно, погоден е за чувствителна кожа склона кон инфекција. СОВРШЕНО ЕДНОСТАВНО МИЕЊЕ НА ЛИЦЕТО ЗА СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА-миење Акни за ВАШАТА РУТИНА НА АМ и ПРЕМИЕР. Пена на лицето, избројте до 10 и исплакнете. Избегнувајте директен контакт со очите. Користете два пати на ден за најдобри резултати. ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО НАПРАВЕНИ ЗА МОМЦИ-Секојдневно миење на лицето што се вклопуваат во вашиот животен стил : брзо, ефикасно и дискретно. Без мирис со пакување и брендирање дизајнирано само за момците. ЧИСТА НЕГА на КОЖАТА - нашето нежно миење на лицето е направено без парабени, сулфати, фталати, а нашите формули се гордо без суровост (затоа што миленичињата.

Поврзани производи..