• Свеж
Исцелите 2 комплети чистач на јазик метален јазик стругалка за стружење на јазици за возрасни метални шпатула Орална нега за орална нега хигиенска четка за заби чи?
zoom_in

Исцелите 2 комплети чистач на јазик метален јазик стругалка за стружење на јазици за возрасни метални шпатула Орална нега за орална нега хигиенска

DEN 263.84

Стока
check Во продавницата

Не'рѓосувачки челичен јазик SCRAPER-Чистачи на обложување на јазикот за чистење на возрасни јазици, екстра-поширока глава за стружење и мазна површина, стругалката на јазикот нема да ја повреди устата Scraper на јазик- усвојување сигурен материјал, издржлив, можете да го користите овој штрајпер за јазици за некое време без да го оштетите. Четка за чистење на јазик- направена од трајни материјали, безбедни и сигурни, можете да ја користите со мир на умот. Алатки за чистење на јазик- Намалете го лошиот здив со чистење на јазикот и отстранување на остатоци од храна, ја подобри вашата доверба и подобро целокупно здравје. Инхибиција на стругалки- Алатките за стружење на јазиците за обложување на јазик го намалуваат лошиот здив Исчистете го јазикот и отстранувањето на остатокот од храна, ја подобри вашата доверба и подобро целокупното здравје. Пакетот вклучува 6 x отпадоци од јазик 2 x Карактеристики на кутијата за складирање -Појава : Страпер од розово златен метален јазик -Материјал : Исклучок од не'рѓосувачки челик за чистење на Тунџ -големина : 13.75x0 алатка за орална грижа. -Направени од врвни материјали од не'рѓосувачки челик, безбедни и поздрави, можете да ги користите овие отпадоци од јазикот, бидете сигурни за преносни орални средства за чистење. -Најте длабоко во нерамните пукнатини на вашиот јазик за да ја олабавите и да ја избришете смрдливата четка за јазикот. -Поставете го стружењето на јазикот на вашиот јазик, пронајдете совршено место за да ја вклопите устата и нежно извадете ги оралните средства за чистење на јазикот.

Поврзани производи..