• Свеж
Хелвијан 2 парчиња Преносни Стоматолошки Избори Отстранувач На Дамки За Заби Мини Плакета За Патување и Отстранувач На Забен Камен Со Синџир Мини Гума За Бришење О?
zoom_in

Хелвијан 2 парчиња Преносни Стоматолошки Избори Отстранувач На Дамки За Заби Мини Плакета За Патување и Отстранувач На Забен Камен

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Материјал : Пластика, метал. - Чистење на забите : можете да ги користите алатките за отстранување на цврстиот, забен камен и остатоци од забите и непцата. - Лесен за носење : овие производи можете да ги користите и дома или за време на патувањето, тие се лесни и не заземаат многу простор. - Безбедно : произведено со премиум материјали, практично и за употреба. - Висечки синџир : постојат висечки синџири на алатките за чистење на забите, може да се закачат за лесно носење. Лесен за носење : овие производи можете да ги користите и дома или за време на патувањето, тие се лесни и не заземаат многу простор. Безбеден издржлив : произведен со врвни материјали, практичен и издржлив за употреба. Чувајте го оралното здравје : помогнете ви да ги исчистите забите погодно, да ги одржувате забите и непцата здрави што спречува лош здив. Висечки синџир : постојат висечки синџири на алатките за чистење на забите, може да се закачат за лесно носење. Чистење на забите : можете да ги користите алатките за отстранување на цврстиот, забен камен и остатоци од забите и непцата. Дали сте загрижени за тоа како да направите чистење на забите за време на патувањето? Ако одговорот е да, тоа може да ви помогне да го решите овој проблем. Куката за заби и отстранувачот на дамки, направени од врвен материјал, можете да ја користите со доверба.

Поврзани производи..