• Свеж
Вода заби за заби за заби, чистач на вода, избор на вода со преносни 300 ml, USB магнетно полнење 4 режими Професионален орален наводнувач и IPX7 водоотпорен, за дома и пату?
zoom_in

Вода заби за заби за заби, чистач на вода, избор на вода со преносни 300 ml, USB магнетно полнење 4 режими Професионален орален наводнувач

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Преносен дизајн Провиден Поширок спектар на опции за интензитет (30-110 psi) притисок на вода, отстранува до 99,9% остатоци од храна и забна плакета, ефикасно масирајте ја гума за џвакање и промовирање на циркулацијата на крвта 4 режими за чистење помага при крварење на непцата и лош здив. Овој избор на вода за да ви помогне да ги задоволите сите различни потреби за чистење на забите на вашето семејство. Поддршка и гаранција : Овој вода Флоссер доаѓа со 30-дневна гаранција за враќање на парите и гаранција од 1 година за прашања поврзани со квалитетот. Please feel free to contact us customer service for any questions.Package included : Shkbeauty Water Flosser x1, Replacement Jet Tips x3,USB magnetic charging cable x1,Instruction Manual x1,Shkbeauty manufactured under strict quality standards to give our customers best experience, It's the Најдобар подарок за пријатели. 1 x Shkbeauty вода Flosser. 1 x стандарден авион на млаз. 1 x Ортодонтски авион врв. 1 x чувствителен авион. 1 x кабел за полнење магнетна привлечност. 1 x Упатство за корисник. Shkbeauty Smart без безжичен стоматолошки флосер има батерија што се полни, голем резервоар за вода од 300 мл и водоотпорен дизајн кој е многу едноставен за користење. Може да се исчисти длабоко во области кои традиционално се достигнуваат, соодветна употреба на патувања и туш.

Поврзани производи..