• Свеж
Исцелен 4 парчиња јазици за јазици на јазици, стругалка за јазици за возрасни за деца, за деца со чистење на јазици, чистак за чистење на јазици, алатки за чистење на ?
zoom_in

Исцелен 4 парчиња јазици за јазици на јазици, стругалка за јазици за возрасни за деца, за деца со чистење на јазици, чистак за чистење на

DEN 123.04

Стока
check Во продавницата

Чистач на уста- Орални стругалки за чистење на јазици се лесни за употреба и едноставни за работа, возрасни и тинејџери за одржување на орална хигиена Скарт за лош јазик за здив- јазик за јазици на јазици, чинија за обложување на јазикот со ергономска рачка ви овозможува лесно да го извалкате и чистите вашиот јазик, без напор и заштеда на време. Scraper на јазик- Усвојување на врвен не'рѓосувачки материјал, здрав и за мандатна употреба. Страпер за уста- Може да биде да се отстрани остатокот од храна оставен на површината на јазикот што може да предизвика непријатен мирис. Четка за чистење на јазик- Лесен стил на повеќе облици за исполнување на вашите различни барања за чистење. Чистач на уста- Орални стругалки за чистење на јазици се лесни за употреба и едноставни за работа, возрасни и тинејџери за одржување на орална хигиена. Скарт за лош јазик за здив- јазик за јазици на јазици, чинија за обложување на јазикот со ергономска рачка ви овозможува лесно да го извалкате и чистите вашиот јазик, без напор и заштеда на време. Scraper на јазик- Усвојување на врвен не'рѓосувачки материјал, здрав и за мандатна употреба. Страпер за уста- Може да биде да се отстрани остатокот од храна оставен на површината на јазикот што може да предизвика непријатен мирис. Четка за чистење на јазик- Лесен стил на повеќе облици за исполнување на вашите различни барања за чистење. Пакетот вклучува 4 x карактеристики на отпадоци на јазик - Материјал : Чистач на уста од не'рѓосувачки челик.

Поврзани производи..