• Свеж
Поруна Бебе Менување На Рампа Покритие, Отпорни На Вода И Ултра Мека Удобно Кадифе Минки Точка Пелена Менување На Маса Капаци За Бебе Девојки И Момчиња, Се Вклопува?
zoom_in

Поруна Бебе Менување На Рампа Покритие, Отпорни На Вода И Ултра Мека Удобно Кадифе Минки Точка Пелена Менување На Маса Капаци За Бебе

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

100% полиестерска ткаенина Ние ќе продолжиме да работиме напорно за да обезбедиме подобри производи за бебиња. Нашиот Капак за Подлога за Менување Бебиња е ултра мек и удобен.Добра пропустливост на воздухот, хипоалергично,вашето бебе лежи на неа како да лежи во вашите раце. Нашиот Капак за Подлога за Менување Бебиња е Отпорен на Вода,Не треба да се грижите дали ќе ја извалкате подлогата за менување. Внимателниот дизајн на бравата на дупката совршено одговара на вашата подлога за менување, што ви овозможува лесно да ја замените. Еластичната долна лента го прави нашиот капак поблиску да одговара на вашата подлога за менување, исто како и оригиналната. Поруна Бебе Менување На Рампа Покритие, Отпорни На Вода И Ултра Меки Удобно Минки Точка Пелена Менување На Маса Капаци За Бебе Девојки и Момчиња,Одговара 34"16" Влошки.

Поврзани производи..