• Свеж
Исцелени 2 парчиња Вреќи Извалкани Контејнери Предмети Валкана Облека Торбички Преносни Џебови Костими За Капење И Пелена Крпа Со Јога Патент За Патување Во Терет?
zoom_in

Исцелени 2 парчиња Вреќи Извалкани Контејнери Предмети Валкана Облека Торбички Преносни Џебови Костими За Капење И Пелена Крпа

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ВЛАЖНА СУВА ТОРБА нежниот и модерен изглед ја прави оваа чанта попривлечна ПАТНА ТОРБА Споделете ја торбичката со вашите добри пријатели и семејство бидејќи е практична. ПАТУВАЊЕ ПЕЛЕНА ТОРБА со ПАТЕНТ може да се носи насекаде бидејќи торбата е мала и удобна. КОНТЕЈНЕР ЗА ПЕЛЕНИ за БЕБИЊА Заштедете Време и мака да најдете пелени и лесно да ги најдете вашите работи. ВЛАЖНИ СУВИ КЕСИ за КОСТИМИ за КАПЕЊЕ а за мајка, кога ќе излезете, нема да се грижите премногу за залихите на бебињата. Пакетот Вклучува 2 x Влажни Кеси Карактеристики-Материјал : Крпа, Тпу Филм Бебешка Пелена Контејнер-Големина : Околу 29,00Х19, 00Х0, 50см/11, 40Х7, 47Х0 Влажни Кеси за Бебе. - Овој производ е извонредно изработен и издржлив и е широко сакан повеќето луѓе влажна торба за повеќекратна употреба. - Овој производ е погоден за чување детски пелени, шишиња за бебиња итн. - Лесен и пренослив дизајн, торбичката за складирање е лесна за носење и Патна Патна Торба. - Изработен е од добри и практични материјали и може да биде Долго Време Торба За Пелени За Бебиња. - Боја : Како Што Е Прикажано Патување Влажна Торба-преносливата патна торба може да биде како стилски подарок за Вашите пријатели и деца Платнена Пелена контејнер.Информации За стокатавлажна Сува Торба оваа стилска чанта може да складира детски пелени, шишиња за бебиња , Патна Торба, која е погодна за носење на пат.

Поврзани производи..