• Свеж
[-] Стенд за ладење на контролорот Двојно контролор за полнење на контролорот за брзо полнење на контролорот Вертикален штанд со 3 нивоа прилагодлив вентилатор за л?
zoom_in

[-] Стенд за ладење на контролорот Двојно контролор за полнење на контролорот за брзо полнење на контролорот Вертикален штанд со 3

DEN 691.20

Стока
check Во продавницата

[-] [Компатибилен со] штандот за ладење на контролорот е компатибилен со домаќинот CFI-1000 A и CFI-1000 B Тоа не е само полнач, туку и за ладење за да го продолжи услужниот живот на контролорот. Ве молиме, проверете дали одговара на вашиот уред пред да го купите. [-] [Полнач за двојни контролори] Док за полнење на контролорот има 2 слотови за полнење за да може да наплати 2 контролер во исто време. Портата за влез на напојување е порта Type-C, поврзете ја портата Type-C со USB кабелот за полнење. Потребни се околу 4 ~ 4,5 часа за контролорот да биде целосно наполнет. [-] [3 Ниво на прилагодување на вентилаторот за ладење] Вертикалниот штанд на контролорот е опремено со 3 вентилатор за ладење со голема брзина, кој има 3 прилагодливи нивоа, брзо, средно и бавно, можете да ја промените брзината според различни потреби. Со функција за електрична енергија, вентилаторот ќе работи во состојба на последниот прекинувач кога ќе се врати моќноста. [-] [со индикаторска светлина] Стантот за ладење на контролорот има индикаторска светлина за да ја покаже брзината на вентилаторот за ладење, силна, слаба и темна, за да можете да ја знаете брзината на вентилаторот за ладење во секое време. Вентилаторот може да ја забрза внатрешната циркулација на воздухот на главниот мотор, за да ја распадне топлината. [-] [Стабилно и издржливо] Док за полнење на контролорот е изработено од врвен ABS материјал, силен и издржлив, отпорен на висока температура, отпорен на абење, не е лесен за кршење и деформирање, и може да се користи долго време. [-] [Компатибилен со] штандот за ладење на контролорот е компатибилен со домаќинот CFI-1000 A и CFI-1000 B. Тоа не е само полнач, туку и за ладење за да го продолжи услужниот живот на контролорот. Ве молиме, проверете дали одговара на вашиот уред пред да го купите. [-] [Полнач за двојни контролори] Док за полнење на контролорот има 2 слотови за полнење за да може да наплати 2 контролер во исто време. Портата за влез на напојување е порта Type-C, поврзете ја портата Type-C со USB кабелот за полнење. Потребни се околу 4 ~ 4,5 часа за контролорот да биде целосно наполнет. [-] [3 Ниво на прилагодување на вентилаторот за ладење] Вертикалниот штанд на контролорот е опремено со 3 вентилатор за ладење со голема брзина, кој има 3 прилагодливи нивоа, брзо, средно и бавно, можете да ја промените брзината според различни потреби. Со функција за електрична енергија, вентилаторот ќе работи во состојба на последниот прекинувач кога ќе се врати моќноста. [-] [со индикаторска светлина] Стантот за ладење на контролорот има индикаторска светлина за да ја покаже брзината на вентилаторот за ладење, силна, слаба и темна, за да можете да ја знаете брзината на вентилаторот за ладење во секое време.

Product Description:
Does your gaming controller always get hot after long-term use? Or is your game area always in a mess? Our gaming controller stand can cool your hot controller, and can charge dual controllers at the same time. It also can organize your gaming accessories in order, and you can enjoy your endless game.:
Key Features:
High Speed Cooling Fan:
The cooling fan can accelerate the air circulation in the main engine, remove the internal heat, keep the main engine cool, prevent the long-term use of burning the main engine.
Vertical Stand:
Our controller cooling stand can hold controllers in a vertical position, which will not take up too much space, and will give you a neat and tidy gaming area, no more messy desktop.
Specification:
Product Name:
Controller Cooling Stand
Material:
ABS
Color:
white
Size:
19.5 x 4.5 x 24cm/7.7 x 1.8 x 9.5in
Compatible with CFI-1000A and CFI-1000B :
Note::
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Поврзани производи..