• Свеж
Худада Капак За Прашина ЗА Додатоци ЗА ДОМАЌИНОТ PS5 Заштитен Капак Заштитен Капак Капакот На Домаќинот Капак За Прашина, Водоотпорен Заштитен Капак
zoom_in

Худада Капак За Прашина ЗА Додатоци ЗА ДОМАЌИНОТ PS5 Заштитен Капак Заштитен Капак Капакот На Домаќинот Капак За Прашина, Водоотпорен Заштитен

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Јас добро може да го заштити вашиот домаќин од гребнатини, судири, прашина и оштетување самиот домаќин е бел и лесно се валка. Капакот за прашина може да спречи прашина и гребнатини и да спречи оксидација и пожолтување предизвикани од секојдневна употреба. l дизајн На Јазот, нема потреба да го исклучувате приклучокот кога користите, погодно за употреба додека се полните. л Кога вашиот домаќин не е во употреба, можете да ставите капак за прашина на домаќинот за да го заштитите вашиот домаќин од прашина што влегува во машината и да ја одржувате свежа. Ако имате незадоволство од нашите производи, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе организираме услуги на клиентите да ве контактираме за да го решиме проблемот на време. Јас добро може да го заштити вашиот домаќин од гребнатини, судири, прашина и оштетување. самиот домаќин е бел и лесно се валка. Капакот за прашина може да спречи прашина и гребнатини и да спречи оксидација и пожолтување предизвикани од секојдневна употреба. l дизајн На Јазот, нема потреба да го исклучувате приклучокот кога користите, погодно за употреба додека се полните. л Кога вашиот домаќин не е во употреба, можете да ставите капак за прашина на домаќинот за да го заштитите вашиот домаќин од прашина што влегува во машината и да ја одржувате свежа. Ако имате незадоволство од нашите производи, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе организираме услуги на клиентите да ве контактираме за да го решиме проблемот на време.

l 3 colors:
blue/gray/black (optional)
l Applicable to:
Sony PS5
The package includes:
l 1 x Dust cover:
notes:
l Only dust cover, excluding other accessories in the picture:
l Due to the difference in light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. We guarantee that the style is the same as the picture:
When you place an order, we will arrange delivery for you immediately. If you encounter any problems during the purchase process, please contact us in time and we will solve it for you as soon as possible. Hope you have a perfect shopping experience. :

Поврзани производи..