• Свеж
Пумпа за воздушен Душек, Пренослива Електрична Воздушна Пумпа За Брзо Полнење Skloopearg, 110V AC/12V DC,Пумпи За Надувување За Кампување На Отворено, Перници За Надувување, В?
zoom_in

Пумпа за воздушен Душек, Пренослива Електрична Воздушна Пумпа За Брзо Полнење Skloopearg, 110V AC/12V DC,Пумпи За Надувување За Кампување На

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

●Брзи и Ефикасни Перформанси ● нашата пренослива електрична пумпа за воздушен душек со Дизајн За Брзо полнење и Висок Притисок го прави ефикасно да се издува и надува Тоа доаѓа со q 0.7 PSI (5000 Па) € кои повисоки од другите пумпи достапни на пазарот, трае само 3-5 минути за целосно проширување на душекот. Уживајте во вашето побрзо искуство на надувување. ●Пренослив И Лесен Дизајн На Тежина ● оваа електрична воздушна пумпа е погодна за носење и пакување. Компактниот дизајн совршено одговара на вашата дланка и удобен за држење. ●Повеќенаменски● Вклучувајќи адаптер за напојување на автомобил и адаптер за напојување дома. Оваа пумпа за воздушен душек е моќен надувувач и дефлатор и за внатрешна и за надворешна употреба, особено за патувања и активности на отворено. Воздушната пумпа ви помага да заштедите време на надувување на воздушни перничиња, воздушни кревети, воздушни чамци, мебел за надувување, прстен за пливање и многу повеќе. ●3 Млазници За Избор€имаме 3 млазници со различна големина во електричната пумпа за воздушен душек-S, M и L, што ви овозможува да надувате/издувате различни предмети во секоја пригода! Млазниците на преносливата пумпа остануваат заклучени на електричната воздушна пумпа за време на употребата. ①Лесен За Употреба Пумпата за душеци на надувување е компатибилна со напојување ОД 12 V DC и 110v AC.

Поврзани производи..