• Свеж
Вестингхаус Електрични Ќебе Фрли Големина, Мека Кадифен Шерпа Загреан Ќебе со 6 Нивоа на Греење &засилувач; 2-10 Часа Автоматско Исклучување, Машина Перат, 50х60 инчи, С?
zoom_in

Вестингхаус Електрични Ќебе Фрли Големина, Мека Кадифен Шерпа Загреан Ќебе со 6 Нивоа на Греење &засилувач; 2-10 Часа Автоматско Исклучување,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

МЕКИ ПРИЈАТНИ И ДЕБЕЛИ Двослојни 240гсм шерпа носат оптимално чувство за мека и удобност, двете страни работат ефикасно за да ја зачуваат топлината за понатамошна топлина Идеален е за користење на кауч, тросед и кревет или за завиткување додека гледате телевизија, читате книга или едноставно се релаксирате и ги смирувате болните мускули, исто така го прави добар избор за канцеларија, ви носи топло и удобно животно искуство. 6 ПОСТАВКИ ЗА ТОПЛИНА ЗА ПРИЛАГОДЕНА УДОБНОСТ И 2-10 ЧАСА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ за ПОГОДНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ-Ова Загреано Фрлање се контролира со возење велосипед преку 6 претходно поставени нивоа на греење за да се обезбеди најудобно ниво во секое време. И со дизајнот за автоматско исклучување, автоматско исклучување на тајмерот од 2-10 часа, уживајте во пријатна дремка. ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ ЗА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ - Со строга сертификација ЗА безбедност НА ЕТЛ, ова фрлање греење има функција за автоматско исклучување што се активира откако ќебето ќе достигне одредена температура. Ова спречува прегревање на производот и го штити корисникот од доживување на каква било повреда. МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И ЛЕСНА НЕГА - само исклучете го контролорот и фрлете го во машината за перење. Измијте го ова електрично ќебе на нежен или нежен амбиент, користејќи млака вода. Исушете ја линијата или исушете ја на тивок оган. ВНИМАНИЕ - НЕ СЕ ИСУШИ. Не вклучувајте и напојувајте го Загреаното Фрлање додека е влажно додека не се исуши целосно. 100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО-повеќе од 100 години, Вестингхаус е препознаен и признаен за производство на висококвалитетни, сигурни производи. Отсекогаш сме имале цврста посветеност да бидеме во првите редови на технолошкиот и инженерскиот напредок. Ова ни овозможи постојано да произведуваме производи што го прават животот на луѓето полесен и попријатен. 5-годишна ограничена гаранција. Ако имате нешто што можеме да ви помогнеме, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви служиме додека не бидете задоволни. МЕКИ ПРИЈАТНИ И ДЕБЕЛИ Двослојни 240гсм шерпа носат оптимално чувство за мека и удобност, двете страни работат ефикасно за да ја зачуваат топлината за понатамошна топлина. Идеален е за користење на кауч, тросед и кревет или за завиткување додека гледате телевизија, читате книга или едноставно се релаксирате и ги смирувате болните мускули, исто така го прави добар избор за канцеларија, ви носи топло и удобно животно искуство. 6 ПОСТАВКИ ЗА ТОПЛИНА ЗА ПРИЛАГОДЕНА УДОБНОСТ И 2-10 ЧАСА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ за ПОГОДНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ-Ова Загреано Фрлање се контролира со возење велосипед преку 6 претходно поставени нивоа на греење за да се обезбеди најудобно ниво во секое време.

Поврзани производи..