• Свеж
Удобни Елементи Двоен Воздушен Душек Со Вградена Воздушна Пумпа За Полнење Што Се Одвојува, 17 Дебелина Единечна Двојна Големина Кампување Кренат Надувување Возду?
zoom_in

Удобни Елементи Двоен Воздушен Душек Со Вградена Воздушна Пумпа За Полнење Што Се Одвојува, 17 Дебелина Единечна Двојна Големина Кампување

DEN 1039.84

Стока
check Во продавницата

ЕКСТРА ДЕБЕЛ ВОДООТПОРЕН ЦЕЛОСЕН ВРВ СО ДОПОЛНИТЕЛНА ПОДДРШКА НА ' рбетот : 21 внатрешен воздушен калем за подобрување на издржливоста и поддршката, обезбедува добро држење на спиењето ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА ПУМПА ЗА ПОЛНЕЊЕ СО БУЛИТ : Нашиот воздушен душек близнак со вградена пумпа за полнење, не се потребни жици, само едно копче за отворање, дизајнирано за домашна употреба и е совршено за гости преку ноќ, пријатели или роднини и патувања на отворено за кампување. Пакетот доаѓа со USB-C кабел за полнење за пумпа и торба за погодни цели за складирање кога е целосно издуван. ВОЗДУШЕН КРЕВЕТ СО ДВОЈНА ГОЛЕМИНА : Надуени димензии од 75" х 39 "х 17" , овој душек е совршена големина за спиење гости, пријатели, роднини и кампување од сите форми и големини без да зафаќате премногу простор. ВИСОК 17 ИНЧИ : стои на 17 инчи висок кога е целосно надуен. Издржливата површина од микрофибер од 17 инчи и внатрешната конструкција на гредата на гостинскиот кревет можат да ги поддржат луѓето до 350 килограми. Забелешка : Не носете или носете остри предмети на душекот. Исчистете ја областа пред да го поставите воздушниот кревет. СОВЕТИ : Пвц Материјалот природно ќе се протега и ќе се прошири за време на употребата. Откако ќе се надува или ќе спие неколку дена, воздушниот душек може да изгуби дел од првичната цврстина поради проширувањето на пвц. Ова е нормално и не е резултат на истекување на воздухот. Додадете воздух во душекот за да го вратите посакуваното ниво на цврстина користејќи ја вградената воздушна пумпа. Ако го користите воздушниот душек повеќе од една ноќ, дополнете го душекот секој ден со 10-15 секунди воздух за да ја одржите неговата цврстина. ЕКСТРА ДЕБЕЛ ВОДООТПОРЕН ЦЕЛОСЕН ВРВ СО ДОПОЛНИТЕЛНА ПОДДРШКА НА ' рбетот : 21 внатрешен воздушен калем за подобрување на издржливоста и поддршката, обезбедува добро држење на спиењето. ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА ПУМПА ЗА ПОЛНЕЊЕ СО БУЛИТ : Нашиот воздушен душек близнак со вградена пумпа за полнење, не се потребни жици, само едно копче за отворање, дизајнирано за домашна употреба и е совршено за гости преку ноќ, пријатели или роднини и патувања на отворено за кампување.

Поврзани производи..