• Свеж
Внука внука Подароци Ќебе-Внука Подароци од Тетка 60x50 - Внука Подароци Од Вујко - На Мојата Внука Подароци Од Тетка - Роденденски Подароци За Внуки - Внуки Идеи За Под?
zoom_in

Внука внука Подароци Ќебе-Внука Подароци од Тетка 60x50 - Внука Подароци Од Вујко - На Мојата Внука Подароци Од Тетка - Роденденски

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●ОПИС НА МАТЕРИЈАЛОТ● : Изработен Од Руно Без Пилинг, Поудобно и Топло Не Апсорбира Никаква Влага. Лесен, Издржлив И Може Да Се Преклопи Компактно. Супер Мек И Целосно Се Спротивставува На Намалувањето И Брчките. ●ЕДНА ГОЛЕМИНА● : има 60х50 Инчи за Внука од Тетка или Вујко. ●ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Ќебето Лесно За Носење, Многу Е Погодно За Внатрешна И Надворешна Употреба Во Ладно Време (Особено За Време На Кампување и Пикник) За Да Обезбеди Континуирана Топлина, А Исто така Е Многу Погодно за Лежење На Кревет, Тросед, Автомобил И Канцеларија Итн. Летото Или Зимата. Одете Самоуверено Во Насока на Вашите Соништа. Живејте Го Животот Што Сте Го Замислиле. Секогаш Запомнете Дека Сте Похрабри Отколку Што Мислите, Посилни Отколку Што Изгледате И Сакавте Повеќе Отколку Што Знаете. Завиткајте Се Во Ова И Сметајте Дека Е Голема Прегратка! Ако Не Сум Покрај Тебе, Тогаш Сум На Пат кон Тебе. ●СОВРШЕН ПОДАРОК} : Кога Ќе Го Донесете Ова Фрлање Ќебе За Вашата Внука, Тоа ќе Биде Совршен Подарок за Роденден, Годишнина, Божиќ, Новогодишен Ден, Семеен Собир, Запознавање, Забава и Многу Повеќе. ●ОПИС НА МАТЕРИЈАЛОТ● : Изработен Од Руно Без Пилинг, Поудобно и Топло. Не Апсорбира Никаква Влага. Лесен, Издржлив И Може Да Се Преклопи Компактно. Супер Мек И Целосно Се Спротивставува На Намалувањето И Брчките. ●ЕДНА ГОЛЕМИНА● : има 60х50 Инчи за Внука од Тетка или Вујко. ●ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Ќебето Лесно За Носење, Многу Е Погодно За Внатрешна И Надворешна Употреба Во Ладно Време (Особено За Време На Кампување и Пикник) За Да Обезбеди Континуирана Топлина, А Исто така Е Многу Погодно за Лежење На Кревет, Тросед, Автомобил И Канцеларија Итн. Летото Или Зимата. Одете Самоуверено Во Насока на Вашите Соништа. Живејте Го Животот Што Сте Го Замислиле. Секогаш Запомнете Дека Сте Похрабри Отколку Што Мислите, Посилни Отколку Што Изгледате И Сакавте Повеќе Отколку Што Знаете. Завиткајте Се Во Ова И Сметајте Дека Е Голема Прегратка! Ако Не Сум Покрај Тебе, Тогаш Сум На Пат кон Тебе. ●СОВРШЕН ПОДАРОК} : Кога Ќе Го Донесете Ова Фрлање Ќебе За Вашата Внука, Тоа ќе Биде Совршен Подарок за Роденден, Годишнина, Божиќ, Новогодишен Ден, Семеен Собир, Запознавање, Забава и Многу Повеќе.

Поврзани производи..