• Свеж
КРЕВЕТОТ За Кревет За Грб Перници За Читање Перници За Глава Заштитник За Покривање На Креветот Покривка Отпорна На Прашина Цврсто Дрво Тврд Кревет Згуснете Анти-С
zoom_in

КРЕВЕТОТ За Кревет За Грб Перници За Читање Перници За Глава Заштитник За Покривање На Креветот Покривка Отпорна На Прашина Цврсто Дрво Тврд

DEN 2392.48

Стока
check Во продавницата

Памук # ЕЛЕГАНТЕН КАПАК на ГЛАВАТА : внатрешната обвивка е исполнета со сунѓер со висока густина, а капакот е изработен од висококвалитетна густа памучна ткаенина од морски остров, која не само што ви носи удобност, туку носи и чувство за мода во вашиот дом. ▶ономски ДИЗАЈН : Ја Штити главата, вратот, рамената, грбот и половината; ви дава топла поддршка за читање и удобно чувство. # ПРЕДНОСТ : невидливиот дизајн со долг патент лесно се отстранува и мие; Фино производство, уредни рабови, што ви овозможува да користите доверба. Разноврсна УПОТРЕБА : ја штити главата и лумбалниот дел од тврдо, дава повеќе топлина, чита поддршка и го прави грбот и половината поздрави и поудобни; идеален подарок за вас, пријател или семејство. + ЛЕСНА НЕГА : само измијте го капакот во машина на ладно и суво на воздух; за да се обезбеди долгогодишна мекост, предлагаме да не се користи железо, белило, сушење или суво чистење. # ЕЛЕГАНТЕН КАПАК на ГЛАВАТА : внатрешната обвивка е исполнета со сунѓер со висока густина, а капакот е изработен од висококвалитетна густа памучна ткаенина од морски остров, која не само што ви носи удобност, туку носи и чувство за мода во вашиот дом. ▶ономски ДИЗАЈН : Ја Штити главата, вратот, рамената, грбот и половината; ви дава топла поддршка за читање и удобно чувство. # ПРЕДНОСТ : невидливиот дизајн со долг патент лесно се отстранува и мие; Фино производство, уредни рабови, што ви овозможува да користите доверба. Разноврсна УПОТРЕБА : ја штити главата и лумбалниот дел од тврдо, дава повеќе топлина, чита поддршка и го прави грбот и половината поздрави и поудобни; идеален подарок за вас, пријател или семејство. + ЛЕСНА НЕГА : само измијте го капакот во машина на ладно и суво на воздух; за да се обезбеди долгогодишна мекост, предлагаме да не се користи железо, белило, сушење или суво чистење. + Капак за прашина на главата со овој капак на главата, вашата стара глава веднаш ќе се обнови.

Product Type:
Bedside cover
Cover Material:
High quality flannel
Quantity:
1 piece
Features:
●soft, no fade, hard-wearing, superb craftsmanship, High Quality with Removable Cover,Easy to clean.:
●Can be placed on the bed to prevent children from bumping at the head.:
Notes:
1.Before purchasing, please carefully measure the correct size of the headboard and select the appropriate size according to the size of your headboard.:
2. Due to hand cut and sewing, please allow 1-3cm size deviation.:
3. Because of vacuum packaging, the item may have wrinkles after receiving. For the first time, please gently pat the object and make it restore the original shape.:
▶ CUSTOMER FIRST:
Customers' satisfaction is our top pursuit, please contact with us if you have any curiosity/questions/suggestions about the product or our service, we will give you a response as soon as possible.

Поврзани производи..