• Свеж
Helicoil M6 Helicoil 50pcs не'рѓосувачки челик SS304 Coiled Wire Sleical завртка за завртки Вметнува m6 x 1.0 x 3D должина
zoom_in

Helicoil M6 Helicoil 50pcs не'рѓосувачки челик SS304 Coiled Wire Sleical завртка за завртки Вметнува m6 x 1.0 x 3D должина

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Поради одредена еластичност, вметнувањето на конецот може дури и дистрибуцијата на товарот на секоја нишка, да ја елиминира девијацијата на теренот и забите помеѓу завртката и завртката и завртката и да ги апсорбира вибрациите, со што ќе се зголеми јачината на врската на конецот на завртката и отпорот на замор Вметнувањата на челични навој што се користат во материјали со мала јачина, како што се алуминиум, магнезиум, можат да избегнат оштетување на навој и да добијат добра изведба на врската, за подобрување на јачината на врската и да ја подобрат состојбата на врската. Може да спречи завртка да се изгуби, особено да се користи за производи кои бараат висок коефициент на осигурување. Се користи за делови што бара чести отстранување, може во голема мерка да го подобри животниот век на услугата и отпорноста на абење на конецот за завртки. Лесно за одржување, инсталирајте вметнување на конец во дупка за завртки за оштетување, тогаш дупката за завртки може да се користи како нормално, со цел да се избегне загуба на работното парче. Поради одредена еластичност, вметнувањето на конецот може дури и дистрибуцијата на товарот на секоја нишка, да ја елиминира девијацијата на теренот и забите помеѓу завртката и завртката и завртката и да ги апсорбира вибрациите, со што ќе се зголеми јачината на врската на конецот на завртката и отпорот на замор. Вметнувањата на челични навој што се користат во материјали со мала јачина, како што се алуминиум, магнезиум, можат да избегнат оштетување на навој и да добијат добра изведба на врската, за подобрување на јачината на врската и да ја подобрат состојбата на врската. Може да спречи завртка да се изгуби, особено да се користи за производи кои бараат висок коефициент на осигурување. Се користи за делови што бара чести отстранување, може во голема мерка да го подобри животниот век на услугата и отпорноста на абење на конецот за завртки. Лесно за одржување, инсталирајте вметнување на конец во дупка за завртки за оштетување, тогаш дупката за завртки може да се користи како нормално, со цел да се избегне загуба на работното парче. Вметнувања на челични навој што се користат во материјали со мала јачина, како што се алуминиум, магнезиум, можат да избегнат оштетување на навој и да добијат добра изведба на врската, за подобрување на јачината на врската и да ја подобрат состојбата на врската2. Се користи за делови што бара чести отстранување, може во голема мерка да го подобри животниот век на услугата и отпорноста на абење на Thread Thread3. Поради одредена еластичност, вметнувањето на конецот може дури и дистрибуција на оптоварување на секоја нишка, да ја елиминира девијацијата на теренот и забите помеѓу завртката и завртката и завртката и да ги апсорбира вибрациите, со што ќе се зголеми јачината на врската на конецот на завртката и отпорот на замор.

Features:
Steel thread inserts can effectively improve screw connection, greatly improving the reliability. Used in all kinds of low strength materials, thread inserts can largely improve the wear resistance performance of screw connection, and avoid thread damage.:
Features:
Steel thread inserts used in low strength materials such as aluminum, magnesium, can avoid thread damage and get a good connection performance, to enhance connection strength and improve connection condition.:
Used for parts that requires frequent removing, it can greatly improve service life and wear-resistance of screw thread. :
Because of a certain elasticity, thread insert can even the load distribution on each thread, eliminate pitch and tooth deviation between screw and screw hole, and absorb vibration, thus increasing the screw thread connection strength and fatigue resistance. :
It can prevent screw from getting loose,especially used for products requiring high coefficient of insurance. :
Easy to maintenance, install a thread insert into a damage screw hole, then the screw hole :

Поврзани производи..