• Свеж
AccDuer завртка постави мебел завртки Орев постави хексадецимални приклучоци за завртки за завртки за завртки на цинк обложен за завртки за завртки за прицврстувачи ?
zoom_in

AccDuer завртка постави мебел завртки Орев постави хексадецимални приклучоци за завртки за завртки за завртки на цинк обложен за завртки

DEN 440.48

Стока
check Во продавницата

Материјал со висок квалитет : изработен од 304 не'рѓосувачки челик, отпорен на 'рѓа, добра отпорност во лоша околина Произведено со избрани висококвалитетни материјали, силни и издржливи, со одлични. Лесна за инсталирање, стабилна функција за поврзување, намалување на употребата на лепила, безбеден и еколошки, добар ефект на прикривање не влијае на појавата на мебел. Квалитетот на обработката гарантира дека рабовите се чисти и мазни, површината е ослободена од закопчиња, а димензиите на обработка се точни. Може лесно да ја реализира хоризонталната врска и интерактивната врска на двете табли, погодна за повеќето дрво, штици, кујнски countertops, ормари, ормани, кревети и други различни проекти за DIY. Широко користено во обработка на дрво, градинарство, градежништво, изработка на уметнички дела или други проекти за DIY. Мали разлики помеѓу вистинскиот предмет и пакетот на сликата. Производство : завртките се со врвен квалитет и ние го гарантираме тоа.

Поврзани производи..