• Свеж
M5-0.8mm Acorn Hex Cap Nut, купола капаче на главата на главата најлонски шестоаголник декоративни сврзувачки елементи за капаче, црн тон 30 парчиња
zoom_in

M5-0.8mm Acorn Hex Cap Nut, купола капаче на главата на главата најлонски шестоаголник декоративни сврзувачки елементи за капаче,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Големина : M5-08mm; Големина на конецот : M5; Теч на нишки : 0,8мм. Материјал : пластика; ефикасна заштита од оштетување и временски услови и подобрување на готовиот изглед на вашиот производ. Предност : Добро изработените ореви за чаши имаат мазна површина без закопчиња. Апликација : Овие ореви за чаши се одлични алатки за прицврстување и можат ефикасно да ги заштитат завртките и оревите. Тие можат да се користат во мебел, производство на машини и многу други полиња. Содржина на пакетот : 30 парчиња х -акорни капаци на капаци. Големина : M5-0.8mm; Големина на конецот : M5; Теч на нишки : 0,8мм. Материјал : пластика; ефикасна заштита од оштетување и временски услови и подобрување на готовиот изглед на вашиот производ. Предност : Добро изработените ореви за чаши имаат мазна површина без закопчиња. Апликација : Овие ореви за чаши се одлични алатки за прицврстување и можат ефикасно да ги заштитат завртките и оревите. Тие можат да се користат во мебел, производство на машини и многу други полиња. Содржина на пакетот : 30 парчиња х -акорни капаци на капаци. Спецификација : Материјал : пластика. Главна боја : Црна. Големина на низата : М5. Тема на темата : 0,8мм. Содржина на пакетот : 30 парчиња х -акорни капаци на капаци. Лесно за вклопување и отстранување. Мазната површина и униформа црна боја ги прават најдобриот избор за покривање на ореви, што е многу погодно за украсување плакари, шкафови и друг мебел.

Material:
Plastic.
Main Color:
Black.
Thread Size:
M5.
Thread Pitch:
0.8mm.
Package Content:
30pcs x Acorn Cap Nuts.:
Easy to fit and to remove.:
The smooth surface and uniform black make them the best choice for covering nuts, which is very suitable for decorating closets, cupboards and other furniture.:
Used with bolts, threaded rods and studs to connect components. :
Quality Assurance:
If you receive a defective product or have any problems during use, please feel free to contact us, we will try our best to solve your problems. :

Поврзани производи..