• Свеж
Завртки и ореви 12,9 нивоа со висока јачина на хексагон на орев, завртки и завртки, M12-M12 55 Половини заби на завртки)
zoom_in

Завртки и ореви 12,9 нивоа со висока јачина на хексагон на орев, завртки и завртки, M12-M12 55 Половини заби на завртки)

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен материјал : шалтерски завртки и ореви направени од 304 не'рѓосувачки челик, здрав и издржлив, не е лесен за отпорна на 'рѓа и корозија, што има голема цврстина, отпорност на оксидација и издржливост Прицврстувачите на шестоаголни приклучоци се анти-кара, антикорозија и отпорност на абење. Може да работи добро во влажна околина. Нежните без закопчиња, без закопчиња, лесни за употреба. Тешки и не-деформирани, прво користете висококвалитетни материјали, силни и издржливи. Висока отпорност на абење и 304 не 'рѓа во влажна околина. Силна способност за антиоксидација, одличен квалитет. Широка апликација : Машински завртки и ореви идеални за одржување и замена на опрема во домот, продавниците, гаражите и другите мали продавници за поправки.9 Тип на глава : Hexagon100% Задоволство на клиентите : Ако не сте задоволни од производот, можете да ни испратите е -пошта во секое време, ние ќе ви обезбедиме задоволителна услуга за прв пат.

Поврзани производи..