• Свеж
Согудио завртки и ореви 304 не'рѓосувачки челик, хексагонална завртка, орев, рамна мијалник и комбинација на сет за миење садови, M10-M1025mm 10 сетови на завртки)
zoom_in

Согудио завртки и ореви 304 не'рѓосувачки челик, хексагонална завртка, орев, рамна мијалник и комбинација на сет за миење садови,

DEN 774.40

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен материјал : шалтерски завртки и ореви направени од 304 не'рѓосувачки челик, здрав и издржлив, не е лесен за отпорна на 'рѓа и корозија, што има голема цврстина, отпорност на оксидација и издржливост Прицврстувачите на шестоаголни приклучоци се анти-кара, антикорозија и отпорност на абење. Може да работи добро во влажна околина. Комплетна длабочина на конецот. Низата е уредна и јасна, а силата е рамномерна и не е лесна за лизгање. Многу погодно за употреба без закопчиња. Антиоксидација во влажна околина. Висококвалитетен материјал : шалтерски завртки и ореви направени од 304 не'рѓосувачки челик, здрав и издржлив, не е лесен за отпорна на 'рѓа и корозија, што има голема цврстина, отпорност на оксидација и издржливост. Прицврстувачите на шестоаголни приклучоци се анти-кара, антикорозија и отпорност на абење. Може да работи добро во влажна околина. Комплетна длабочина на конецот. Низата е уредна и јасна, а силата е рамномерна и не е лесна за лизгање. Многу погодно за употреба без закопчиња. Антиоксидација во влажна околина. Широка апликација : Машински завртки и ореви идеални за одржување и замена на опрема во домот, продавниците, гаражите и другите мали продавници за поправки. Силата е рамномерна и не е лесна за лизгање погодно за употреба без бурсанти-оксидација во влажна околина100% задоволство на клиентите : Ако не сте задоволни со производот, можете да ни испратите е-пошта во кое било време, ние ќе ви обезбедиме задоволителна услуга во прв пат.

Поврзани производи..