• Свеж
Шумски Расадник Декор Ѕид Налепници за Деца &засилувач; Бебиња-Кора &засилувач; Стап, Лесно Отстранување Расадник Ѕид Налепници Сет - Шумски Животни, Природата форм?
zoom_in

Шумски Расадник Декор Ѕид Налепници за Деца &засилувач; Бебиња-Кора &засилувач; Стап, Лесно Отстранување Расадник Ѕид Налепници Сет

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ПОСЛЕДНОТО НЕШТО што ГО САКАТЕ СЕ налепниците за расадници КОИ ПАЃААТ во креветчето на вашето бебе, создавајќи ОПАСНОСТ по БЕЗБЕДНОСТА Лил ' Слон Шумски Расадник Ѕидните Налепници се направени со специјално лепило КОЕ ОСТАНУВА СТАВЕНО НА ВАШИТЕ ЅИДОВИ, НО исто така лесно СЕ отстранува БЕЗ ДА ОСТАВИ ТРАГИ зад себе или ДА ЈА ОШТЕТИ БОЈАТА на ѕидовите на расадникот-така ШТО ПРЕУРЕДУВАЊЕТО е ВЕТРЕ!. ДРУГИ ЅИДНИ НАЛЕПНИЦИ ЗА РАСАДНИК И ИГРОТЕКА може да бидат болка за нанесување и често ви се доставуваат СВИТКАНИ и ЗБРЧКАНИ. Ние ја пакуваме нашата цврста, пвц налепница за ѕид од КОРА и СТАП поставена во тврда картонска цевка, така што НЕМА ШАНСИ ЗА ОШТЕТУВАЊЕ или БРЧКИ за време на испораката. Со вклучени ЧЕКОР-ПО-ЧЕКОР ИНСТРУКЦИИ, апликацијата е брза, мазна и ЕДНОСТАВНА. СО ПРИЈАТЕЛСКИ ШУМСКИ СУШТЕСТВА, смирувачки ЅВЕЗДЕНИ НОЌИ и ФОРМИ ИНСПИРИРАНИ од ПРИРОДАТА, нашиот декор за налепници на ѕид е совршено НАДОПОЛНУВАЊЕ на нашиот Комплет Постелнина од 3 Парчиња Шумско Креветче. Нашиот декор за планински расадник има МОДЕРНИ, ОРИГИНАЛНИ ДИЗАЈНИ КОИ СЕ СОВРШЕН ЗАВРШЕН ДОПИР за вашиот расадник, доставен до вас на два листови налепници од налепници од 11,81" х 35,43". ЕДИНСТВЕН ПОДАРОК ЗА ТУШ ЗА БЕБИЊА - со оригинални УМЕТНИЧКИ ДЕЛА инспирирани од природата, овие унисекс ѕидни налепници за животни за деца прават уникатни подароци за туш за бебиња од шума и за момчиња и за девојчиња.

Поврзани производи..