• Свеж
Здолниште за пелена, Доказ за здолниште со здолништа за возрасни, абсорбента, еднократно спиење кревет облека, пелена здолниште за крпа за крзно здолниште за зашти?
zoom_in

Здолниште за пелена, Доказ за здолниште со здолништа за возрасни, абсорбента, еднократно спиење кревет облека, пелена здолниште за

DEN 316.80

Стока
check Во продавницата

【Пријателски за кожата и дишење】 : Нашето здолниште е изработено од чист памук, кој е пријателски за кожата и дише, што го прави носителот да се чувствува неверојатно удобно 【Апсорпција на влажност и дисипација на топлина】 : Како функционално здолниште за возрасни, ова здолниште може да ги апсорбира влажноста и топлината, што е многу практично. 【Опсег на примена】 : Не само за постарите лица кои страдаат од уринарна инконтиненција, туку и за жени за време на менструалниот период. 【Превенција од странично истекување】 : Кога жените го носат ова здолниште за време на нивните периоди, тие повеќе нема да се грижат да ги мешаат своите постелнини ноќе и да останат да спијат цела ноќ. 【Мултифункционална употреба】 : Ова здолниште не само што е умерено еластично и погодно за носење, туку може да биде погоден и за TARP за да покрие друга облека за да се преклопува, мултифункционална, многу удобна. 【Пријателски за кожата и дишење】 : Нашето здолниште е изработено од чист памук, кој е пријателски за кожата и дише, што го прави носителот да се чувствува неверојатно удобно. 【Апсорпција на влажност и дисипација на топлина】 : Како функционално здолниште за возрасни, ова здолниште може да ги апсорбира влажноста и топлината, што е многу практично. 【Опсег на примена】 : Не само за постарите лица кои страдаат од уринарна инконтиненција, туку и за жени за време на менструалниот период. 【Превенција од странично истекување】 : Кога жените го носат ова здолниште за време на нивните периоди, тие повеќе нема да се грижат да ги мешаат своите постелнини ноќе и да останат да спијат цела ноќ. 【Мултифункционална употреба】 : Ова здолниште не само што е умерено еластично и погодно за носење, туку може да биде погоден и за TARP за да покрие друга облека за да се преклопува, мултифункционална, многу удобна. Пријателски за кожа и дише : Нашето здолниште е изработено од чист памук, кој е пријателски за кожата и дише, што го прави носителот да се чувствува неверојатно удобно.

Item Type:
Adult Diaper Skirt
Material:
Cotton
Suitable Weight:
Approx. 50-80kg/110-176lb
Maximum Waist Circumference:
Approx. 1m/39in
Scope of Application:
Not only for the elderly who suffer from urinary incontinence, but also for women during their menstrual period.
Package List:
1 x Adult Diaper Skirt:

Поврзани производи..