• Свеж
ZWSISU HEADBALD LAVER HOLRER Организатор за девојки Додатоци за лакови за коса Организатор за складирање за бебиња Расадник декор за лак за новороденче новородено дете деца но?
zoom_in

ZWSISU HEADBALD LAVER HOLRER Организатор за девојки Додатоци за лакови за коса Организатор за складирање за бебиња Расадник

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Чувајте ги додатоците за коса на вашето бебе организирани и лесни за наоѓање со овој организатор на бебешки лак од 1 ред и организатор на лента со 3 реда, кој може да задржи до 40 клипови за коса и 60 ленти за коса Направени од висококвалитетни материјали, вклучително и цврст стап од бука дрво и издржлив појас за памучно платно, оваа решетка за складирање на глава за девојчиња е изградена за да трае и дизајнирана да ги одржува додатоците за коса безбедни. Собранието е брзо и лесно, со пет ленти за платно, четири дрвени стапчиња и една памучна лента од коноп што може да се собере и обеси на wallид, кабинет или врата за неколку минути. Централизираното прикажување и складирање на ленти за глава и шноли овозможува лесно прелистување и селекција, додека разумниот дизајн на структурата гарантира дека облеката на вашата или вашата ќерка останува уредна и организирана. Овој мултифункционален организатор не е совршен само за складирање на додатоци за коса, туку може да се користи и за прикажување и складирање на бебиња, грешки, накит и многу повеќе, што го прави одлична идеја за подароци за родендени, тушеви за бебиња, празници и многу повеќе.

Поврзани производи..