• Свеж
Ouyoxi повеќенаменска дете ПЕТ КАТ БЕЗБЕДНОСТ АНТИ-ФЛЕЛ МЕТ, БЕЗБЕДНОСТ СОСТОЈБА РОПЕТ МЕТ-ДЕЦИ НА ВОДИНСКИ СПОРТИВНИЦИ ЗА КАРГОВИТЕТ НЕТ КОРГО РОПЕТ Нето декоративн
zoom_in

Ouyoxi повеќенаменска дете ПЕТ КАТ БЕЗБЕДНОСТ АНТИ-ФЛЕЛ МЕТ, БЕЗБЕДНОСТ СОСТОЈБА РОПЕТ МЕТ-ДЕЦИ НА ВОДИНСКИ СПОРТИВНИЦИ ЗА КАРГОВИТЕТ

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

◆ Безбедносен нето Дијаметар на жица : 4мм (0,16 ин), растојание од мрежа 6см (2,36 ин) Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате. ◆ Заштитна мрежа ја штити безбедноста на децата, умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плашите од ветер и дожд, долг животен век, потрајни, лесни за инсталирање и лесни за расклопување. Кога не треба да ја користите, можете да се преклопите Тоа и го чува удобно. ◆ Нето за безбедност на деца обезбедува безбедна околина за игри за деца на оградата. Забавете ја безбедноста на вашето дете или домашно милениче или играчка. Исто така, може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скали за балкони во затворен простор и на отворено за да се обезбеди скали за балкони за да се обезбеди Безбедноста на децата. Met Нето за искачување на јажето од коноп, рачно изработена ткаена мрежа, мрежа за безбедност на деца, високо-оценка ткаени ткаенини, професионално плетење, ткаење со повеќе влакна, направете го јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијанието, може да издржи најлоша состојба. Е силна дури и кога се користи на отворено. ◆ Нето-повеќекратна заштита за заштита : Семеен балкон и шини балкони скали Безбедносно нето-балистерска скалила против качување против мачки, анти-високи падови и друга интензивна заштита; wallид, дома, хотел за тематски забави, куќи за гости, кафе, книжарница, ресторан, декорација, бесење ект. ◆ Безбедносен нето Дијаметар на жица : 4мм (0,16 ин), растојание од мрежа 6см (2,36 ин). Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате. ◆ Заштитна мрежа ја штити безбедноста на децата, умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плашите од ветер и дожд, долг животен век, потрајни, лесни за инсталирање и лесни за расклопување. Кога не треба да ја користите, можете да се преклопите Тоа и го чува удобно. ◆ Нето за безбедност на деца обезбедува безбедна околина за игри за деца на оградата. Забавете ја безбедноста на вашето дете или домашно милениче или играчка. Исто така, може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скали за балкони во затворен простор и на отворено за да се обезбеди скали за балкони за да се обезбеди Безбедноста на децата. Met Нето за искачување на јажето од коноп, рачно изработена ткаена мрежа, мрежа за безбедност на деца, високо-оценка ткаени ткаенини, професионално плетење, ткаење со повеќе влакна, направете го јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијанието, може да издржи најлоша состојба. Е силна дури и кога се користи на отворено. ◆ Нето-повеќекратна заштита за заштита : Семеен балкон и шини балкони скали Безбедносно нето-балистерска скалила против качување против мачки, анти-високи падови и друга интензивна заштита; wallид, дома, хотел за тематски забави, куќи за гости, кафе, книжарница, ресторан, декорација, бесење ект.

▸Product Name:
Hemp rope net
▸Safety net material:
jute
▸Protective mesh size:
1x1m(3.28X3.28ft) , 1x2m (3.28X6.56ft) , 1x3m (3.28X9.84ft) , 1x4m(3.28X13.12ft) , 1x5m(3.28X16.4ft) , 2x2m(6.56X6.56ft) , 2x3m(6.56X9.84ft) , 2x4m(6.56X13.12ft) , 2x5m(6.56X16.4ft) , 3x3m(9.84X9.84ft) , 3x5m(9.84X16.4ft) , 3X7m (9.84X22.96ft) , 4X4m(13.12X13.12ft) , 4X6m(13.12X19.68ft) , 5X5m(16.4X16.4ft)(customizable)
▸Safety rope:
▸diameter about:
4mm(0.16 in)
▸Safety grid spacing:
6cm(2.36 in).
▸Rope color:
jute color (other colors can be customized)
▸The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
✎Hemp Rope Net feature:
The rope net is easy to install, the first one:
winding installation; the second
Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
✎Remarks:
1.Manual measurement of the size of the woven mesh, there will be 2-3CM error, please understand, thank you.:
2.Due to the different understanding of spotlights and different people's colors, cat nets may have some color diff :

Поврзани производи..