• Свеж
Pop ' N GO Премиум Внатрешна И Надворешна Игралиште За Бебиња-Пренослив, Лесен, Скокачки Пакет И Играјте Двор за Играње Мали деца w/Крошна и Патна Торба-Топла Слонова Ко?
zoom_in

Pop ' N GO Премиум Внатрешна И Надворешна Игралиште За Бебиња-Пренослив, Лесен, Скокачки Пакет И Играјте Двор за Играње Мали

DEN 2399.84

Стока
check Во продавницата

БЕЗБЕДНОСТ ПРВО-безбедноста На вашето бебе е се Затоа нашите дворови за играње бебиња се изработени со цврсти шини кои се прицврстени со безбедносна брава, мрежа за дишење за видливост на проѕирна видливост и крошна ДО 50+ УВ. Времето за играње штотуку стана многу позабавно. ГОЛЕМ и ПРОСТРАН - не сакаме да си го пикаме сопствениот рог, но овој шатор за бебиња за употреба на плажа Е ОГРОМЕН на 59" (Ш) х 48" (Ж) - давајќи му на вашето малечко многу простор за ползење, шетање и тркалање со часови на крајот. ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ и ПРЕНОСЛИВОСТ - лесен, компактен и едноставен за градење. Соберете го нашето пенкало за бебиња и мали деца за неколку секунди со упатствата што лесно се следат. Кога ќе завршите, се вклопува точно во вклучената патна торба. СЕ-ВО-ЕДНО-Без разлика дали сте зафатени во кујната, градината, па дури и во паркот, овој простор за играње бебиња е отворен и затворен, за секоја пригода, под родителски надзор. Суштински пакет за патување n игра за зафатен родител во движење. СОВРШЕН НОВ РОДИТЕЛ ИЛИ ПОДАРОК ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА БЕБИЊА-Ако барате подароци за нови мајки и татковци, тоа не станува подобро од оваа пренослива игралиште. Суштински за родителите за прв пат, тој нуди мир на умот за играње и ќе се покаже корисен и во детските години на малечкото.

Поврзани производи..