• Свеж
Toyvian анти-уриен душек урина доказ за душек заштитник за бебиња кревет кревет кревет кревет за деца душек душек за кревет за бебиња за бебиња за деца душеци душек за ?
zoom_in

Toyvian анти-уриен душек урина доказ за душек заштитник за бебиња кревет кревет кревет кревет за деца душек душек за кревет за бебиња за бебиња

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Подлога за промена на бебето- спречете го вашиот кревет или креветчето да се навлажни, заштедете време и напори Листови со лулка- нејзината памучна ткаенина е внимателно избрана за да биде безбедна, удобна и дише. Медицинска сестра - Направена од врвен памучен материјал, безбеден и издржлив за употреба, лесен за миење и чистење, служење живот. Подложни подложни за кревети- подлогата за кревети за инконтиненција изработена од врвен памучен материјал, безбеден и издржлив за употреба, лесен за миење и чистење, сервирање на живот. Бебе Мат- Подлога за кревет за бебиња Тоа е детска пријателска, пријателска за кожата, безбедна за употреба. Отстранлив, миење и еднократно, ви дава пријатно користење на искуство. Подлога за промена на бебето- спречете го вашиот кревет или креветчето да се навлажни, заштедете време и напори. Листови со лулка- нејзината памучна ткаенина е внимателно избрана за да биде безбедна, удобна и дише. Медицинска сестра - Направена од врвен памучен материјал, безбеден и издржлив за употреба, лесен за миење и чистење, служење живот. Подложни подложни за кревети- подлогата за кревети за инконтиненција изработена од врвен памучен материјал, безбеден и издржлив за употреба, лесен за миење и чистење, сервирање на живот. Бебе Мат- Подлога за кревет за бебиња Тоа е детска пријателска, пријателска за кожата, безбедна за употреба. Отстранлив, миење и еднократно, ви дава пријатно користење на искуство. Пакетот вклучува карактеристики на подлогата од 1 x кревет -Материјална : памучна подлога за душеци - Големина : 70.

Поврзани производи..