• Свеж
4 пакувања Бебе муслински ќебе со ленти со глава од бамбус памук мек унисекс бебе бебето ќебе за момчиња девојчиња новороденче Бохо виножито, зелено фламинго цветн?
zoom_in

4 пакувања Бебе муслински ќебе со ленти со глава од бамбус памук мек унисекс бебе бебето ќебе за момчиња девојчиња новороденче Бохо виножито,

DEN 511.84

Стока
check Во продавницата

Поништување Бохо Дизајн на виножито : getе добиете 4 парчиња бебешки муслински ќебиња и 4 парчиња лакови за бебиња, дојдете во различни дизајни и бои, доволно за да ги задоволите различните потреби за облекување на вашето бебе и да дозволите лесна замена, што го прави вашето бебе пострашно. Меки и мек материјал за дишење : и мулчето за муслинско лаптоп и лента за коса за коса се изработени од 70% бамбус и 30% памук, мека и сигурна, лесна и дише, машинска миење и услужна, пријателска пријателска, пријателска за деликатна кожа на бебето, можете да ги користите со доверба . Универзална големина : Обичните ќебиња на Swaddle мерат приближно. 120 x 120 cm/ 47 x 47 инчи, доволно големи за да ги завиткате или да ги тресете бебињата од новороденчиња до мали деца, а тие исто така се погодни да бидат склопени и организирани кога не ги користите; И лентата за глава на Муслин е околу 120 см/ 47 инчи, погодна за повеќето девојчиња и момчиња. Multiple Usages : featuring unisex patterns and plain colors, the baby swaddle blankets are suitable for boys and girls, which can be widely applied as receiving blanket, burping cloth, shower towel, change table cover, diaper cloth, nursing cover, tummy time blanket, Копачка за шетачи и многу повеќе. Идеален подарок за туш за бебиња : Бебе ќебето Муслин Свидл и поставени ленти за глава на новороденчиња е внимателен подарок за туширање за бебиња или мора да има бебе од суштинско значење за новороденчиња и мајки што очекуваат, што ќе им донесе убаво искуство. Бохо Дизајн на виножито : getе добиете 4 парчиња бебешки муслински ќебиња и 4 парчиња лакови за бебиња, дојдете во различни дизајни и бои, доволно за да ги задоволите различните потреби за облекување на вашето бебе и да дозволите лесна замена, што го прави вашето бебе пострашно.

Поврзани производи..