• Свеж
ТОЈАНДОНА 1 Лист Налепници За Детска Висина Налепници За Расадници Налепници За Животни За Деца Налепница За Мерење Висина Домашен Декор Детски Налепници Табела З?
zoom_in

ТОЈАНДОНА 1 Лист Налепници За Детска Висина Налепници За Расадници Налепници За Животни За Деца Налепница За Мерење Висина Домашен

DEN 135.36

Стока
check Во продавницата

НАЛЕПНИЦА ЗА МЕРЕЊЕ ВИСИНА може да ја измери висината на децата, погодна за снимање на растот на децата РАСТ ЅИД ВЛАДЕТЕЛ Изработена Од добар материјал, налепницата на ѕидот е отпорна на кинење и абење. Издржлив за употреба. ДЕТСКИ ГРАДИНКИ САМОЛЕПЛИВА НАЛЕПНИЦА ЗА ВИСИНА ; Изработена од добар материјал, налепницата на ѕидот е отпорна на кинење и абење. Издржлив за употреба. НАЛЕПНИЦА ЗА ЅИД ДИЗАЈНИРАНА ОД ЖИВОТНИ НАЛЕПНИЦА ЗА РАСАДНИК ЗА ЖИВОТНИ ; налепница за висинска табела за деца за мерење на нивните височини, многу убава и практична. МЕРЕЊЕ НА ВИСИНА за ЅИД Произведен со врвен материјал, со одлична издржливост и практичност, временска употреба. Пакет Листа 1 х Лист На Деца Висина Налепница Карактеристики-Боја : Како Што е Прикажано дома декорација-Материјал : пвц расадник декор-Големина : 123,00Х40, 00Х1, 00см/48, 34Х15, 72Х0 висина владетел за ѕид. - Не само што може Да биде Како Налепница За Мерење На Висината, туку е и домашна декорација на ѕидови детска соба ѕид налепница. - Со смешни и креативни цртан филм животните тематските шема, тоа е забавен и креативни животни висина шема. - Совршена декорација за детска соба, спална соба, бања, градинка, расадник итн налепница за висина на ѕидот. - Изработена од добар материјал, налепницата на ѕидот е отпорна на кинење и абење.

Поврзани производи..