• Свеж
Бабелио Детски Кревет Шини, 39-51 Продолжување Бебе Кревет Стража Железнички За Близнак/Кралицата/Целосна/Кралот Големина Кревет, Кревет Страна Железнички За Мали Д?
zoom_in

Бабелио Детски Кревет Шини, 39-51 Продолжување Бебе Кревет Стража Железнички За Близнак/Кралицата/Целосна/Кралот Големина Кревет,

DEN 799.84

Стока
check Во продавницата

Безбеден е раст Погоден и за постари возрасни лица. УНИВЕРЗАЛНО ОДГОВАРА : 22,5" екстра високата шина за чувари на кревети за бебиња работи со Какви било Креветчиња, Кревети За Мали Деца, Кревети Со Близнаци, Кревети Со Целосна Големина, Кревети За Кралица, Брачни Кревети, Кревети За Кралици Во Калифорнија, Единечен Душек, Двоен Душек и така натаму. ФУНКЦИЈА ЗА ЗАМАВНУВАЊЕ НАДОЛУ : функцијата За Преклопување им овозможува на браниците на креветот за мали деца да се вртат надолу и надвор од патот кога влегуваат и излегуваат од кревет или вадат sheets.It ќе го направи преминот од креветче во кревет за мали деца забавен и без стрес!. ЛЕСНО ЗА ПОСТАВУВАЊЕ т се лизга надвор од местото или превртување. Најлонската мрежеста ткаенина може да се расклопи за чистење во секое време и може да се пере во машина.

Поврзани производи..