• Свеж
Печурки Бебешки Работи Новороденче Ќебе За Повивање Слатки Ќебиња За Повивање За Бебиња Завиткајте Ќебе За Примање Мека Растеглива Вреќа За Спиење Со Шапка За Гра?
zoom_in

Печурки Бебешки Работи Новороденче Ќебе За Повивање Слатки Ќебиња За Повивање За Бебиња Завиткајте Ќебе За Примање Мека Растеглива

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Ќебиња За Повивање печурки За Бебе Големина : 20,8 "Х 11,4" ; И Големината На Гравчето : 13" Х6, 5" Ќебиња За Повивање Е За 0-6 Месеци Бебиња. Со Повивање Бебиња Како Мали Бурито, Тоа Ќе Создаде Цврсто И Познато Чувство За Зајакнување На Спиењето. Печурки Новороденче Муслин Завој Ќебиња Топлина и Еластичност, Ќебе За Повивање Е Прилагодлив Јазол На Врвот, кој може Да се Затегне или Олабави По Потреба За Да Се Обезбеди Удобно Носење за Новороденчиња. Ќебиња За Повивање печурки Бебе Девојка Изработена од Лесна И Еластична Квалитетна Ткаенина, Која е Мека и Мазна.Вклучете : 1x Бебешко Ќебе За Повивање, 1x Соодветна Капа. Одлично Како Подарок За Бебиња За Секоја Нова Мајка, Очекувајќи Мајка. Печурки Повивам Ќебе И Шапка Во Собата Момче Дизајнот Во Форма на Кожурец Може Да Спречи Шок и Да Направи Бебињата да се Чувствуваат Побезбедно. Производите За Бебиња Се Препорачуваат Да Се Мијат Рачно Или Одделно Во Машина. Ние Сме Посветени На Обезбедување Добра Услуга И Квалитетни Ќебиња За Повивање На Новороденчиња За Вас. Секогаш Можете Да Го Вратите Нашето Новороденче Ќебе Ако Не Сте Целосно И Целосно Задоволни. Ќебе За Повивање печурки И Лента За Глава Поставени Меки , Дише, Овие Ќебиња За Повивање ќе Го Одржат Вашето Новороденче Топло и Пријатно за Спиење во Креветчето, Количката или Во Вашите Раце.

Поврзани производи..