• Свеж
Бебе На Одборот Налепница за Автомобили 5 од 5. Бебе На Одборот Знак Налепница.Проѕирно При Рикверц И Светло Жолта Нема Потреба Од Вшмукување чаша или Магнети-Силно ?
zoom_in

Бебе На Одборот Налепница за Автомобили 5 од 5. Бебе На Одборот Знак Налепница.Проѕирно При Рикверц И Светло Жолта Нема Потреба Од

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

① [Топло Возење] - комбинацијата на светли бои и истакнати обрасци ќе им овозможи на другите возачи да го забележат потсетникот на прв поглед за да го намалат звукот на рогот, без судир и само нежно возење И вашето бебе се уште спие. ② [Визија Јасно т треба тоа. ● [Како Да Се Користи] - треба само да ја направите површината на автомобилите чиста и сува пред да ја користите рефлектирачката налепница . Едноставно излупете, без остатоци оставени на вашиот прозорец. ● [Обезбедување Квалитет] - и наша мисија е да ја заштитиме безбедноста на децата на сеопфатен начин . Значи нашите производи користат најквалитетни материјали. Бебе на одборот налепница за автомобили. СВЕСНОСТ и БЕЗБЕДНОСТ!!!. Тоа е во согласност со УПАТСТВАТА НА Министерството ЗА Транспорт НА САД за предупредувачки знаци за најдобро да ги предупредите возачите околу вас дека има новороденче на бродот. Комбинацијата на светли бои и истакнати модели ќе им овозможи на другите возачи да го забележат потсетникот на прв поглед за да го намалат звукот на рогот, без судир и само нежно возење .И вашето бебе се уште спие.

Поврзани производи..