• Свеж
ПЛИГРЕАТ 4 Парчиња 3Д Подводни Светски Ѕидни Налепници, Налепници За Ѕид од Кора и Стап, Отстранлива Водоотпорна Ѕидна Налепница За Бања Спална Соба Дневна Соба Рас?
zoom_in

ПЛИГРЕАТ 4 Парчиња 3Д Подводни Светски Ѕидни Налепници, Налепници За Ѕид од Кора и Стап, Отстранлива Водоотпорна Ѕидна Налепница За Бања

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

3д Светски Дизајн На Океанот уникатниот дизајн на портол и мистериозната шема на океанскиот свет го прават овој креативен дизајн привлечен и е длабоко сакан од луѓето и возрасните јонг Уникатниот дизајн додава уметнички допир во вашата соба. Совршен Подарок Исклучителна подводна светска позадина може да се користи како подароци за роденден, украси за забави, подароци за забави, подароци за одмор и Божиќни подароци, идеален подарок за мајката. Нема сомнение дека ќе бидат голем хит! Нашите декоративни ѕидни налепници се секогаш вашиот идеален избор за подарок. Силна Лепливост нашите отстранливи ѕидни налепници се изработени од висококвалитетни винилни материјали, кои се еколошки, водоотпорни и силна самовискозност. Може да се залепи на секоја мазна и рамна површина долго време. Отстранлив Ѕид Налепница оваа винилна налепница што може да се лупи лесно се нанесува и отстранува без да остави остатоци. Совети : за да спречите виткање откако ќе се залепите, ставете ги под тежината и израмнете ги пред употреба. Широко Примена налепниците На океанот се многу погодни за домашни украси. Тие можат да се користат во спални, расадници, игротеки, дневни соби и бањи. Може да се користи на речиси секоја мазна површина, вклучувајќи врати, ѕидови, прозорци, мебел, расадник и кабинети за дневна соба.

The unique porthole design and the mysterious ocean :
world pattern make this creative design eye-catching and is :
deeply loved by yong people and adults. Brand:
PLIGREAT
Material:
Vinyl Plastic.
Color:
Colorful
Size:
The Stickers:
about 116x28 cm/45.67×11.02 inch, 1 pc.
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem.:
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there :
could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:

Поврзани производи..