• Свеж
Happlignly Climbing Net за деца, безбедност на дрва за безбедност на дрва за деца за замав, чистач за јажиња, скала за камиони, приколка со тешки товари за товар, декоративни ви?
zoom_in

Happlignly Climbing Net за деца, безбедност на дрва за безбедност на дрва за деца за замав, чистач за јажиња, скала за камиони, приколка

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Димензија : Јажето е дебело 6мм и секоја дупка мери 5см х 5см Премиум материјал : балконската железничка мрежа е добро изработена од густа цврста полиестерска мрежа што е потрајна и отпорна на солза. Белата боја може како дел од домашната декорација. Специјалниот материјал не е лесен за допир прашина и да стане валкан. Апликација : мрежата за оградување за безбедност на децата е главно дизајнирана за инсталирање на скалилата со скалила или балконска железница за да ги задржи децата да не ја достигнуваат главата и телата преку банастери, да чуваат миленичиња / играчки и чевли што паѓаат од јазот помеѓу шипките. Повеќе функција : Оваа цврста полиестерска бела мрежа може да се користи и за затворен и на отворено. Исто така, погоден за отворено анти-птици, хит против топка, капакот на штанд, градинарска заштита итн. Лесно за инсталирање : Само користете ги кабелските врски за да поминете низ рабовите на решетката за да ја поврзете рачката заедно е во ред, прилично лесен за инсталирање или отстранување. Мрежно поврзување, мрежа за заштита од градина, мрежа за безбедност на деца, балкон, патики и шини за шини, безбедна железничка мрежа за деца/миленичиња/играчки, декоративни огради, декор за обележување на wallидови, мрежа за безбедност на приколка, мрежна мрежа за багаж : Материјал : Полиестер : Полиестер : Дебелина на побешницата на победи : 6mmmesh Големина на дупката : 5cmsafe : Декоративната мрежа за јаже користи еколошки материјали, нетоксични, не-радиоактивни и нема никакво влијание врз здравјето на вашето дете.

Material:
Polyester
Color:
White
Rope Thickness:
6mm
Mesh Hole Size:
5cm
Safe:
The decorative rope net uses environmentally friendly materials, non-toxic, non-radioactive, and has no impact on your child's health.
Easy to install:
It is suitable for indoor and outdoor balconies by connecting iron or wood railings and window corridors.
Multifunction Protection Net:
Family balcony, staircase, patio fall-proof full protective safety net, children's bed, children's playground safety net, outdoor fence, construction site safety net, truck box net cover, container protection net, etc.
Warm Tips:
* If you have any other size requirements, please contact us.:
* Because products need to be marginalized, all sizes of products will have a difference of plus or minus 6%.:
* Because of the different understanding of the spotlight and the color of different people, there may be some color difference, but within a reasonable range.:
* We only sell Protective net,the other decorations in the picture are for photo exhibitions only and are not included in the sale.:
Best Service for You. :
If you need to custom sizes and colors, or if you have any questions/concerns, please feel free to contact us, we will be at your service within 24 hours to give you a satisfactory solution. Thank you! :

Поврзани производи..