• Свеж
Утопија постелнина за столб, перници од 12x20 мали деца за спиење, мека и дише мешање од памучна мешавина од памук, полнење со полиестер, перница за мали деца совршена ?
zoom_in

Утопија постелнина за столб, перници од 12x20 мали деца за спиење, мека и дише мешање од памучна мешавина од памук, полнење со полиестер,

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Пакет за перници за мали деца - пакет од 2 перници за мали деца направени со совршена мешавина на мекост и цврстина за да се обезбеди совршен ноќен сон за вашето дете Димензии - Секоја перница за дете мери 12 на 20 инчи. Издржлив - 250 броење на навој, капакот на мешавината на памук; Изработка на перницата издржлива!. Пар Пак - доаѓа во пакување со пар за целосен изглед за креветот на вашето дете. Упатства за нега - Се препорачува да се забележи чистење на перницата или рака да се измие ткаенината. Пакет за перници за мали деца - пакет од 2 перници за мали деца направени со совршена мешавина на мекост и цврстина за да се обезбеди совршен ноќен сон за вашето дете. Димензии - Секоја перница за дете мери 12 на 20 инчи. Издржлив - 250 броење на навој, капакот на мешавината на памук; Изработка на перницата издржлива!. Пар Пак - доаѓа во пакување со пар за целосен изглед за креветот на вашето дете. Упатства за нега - Се препорачува да се забележи чистење на перницата или рака да се измие ткаенината.

Поврзани производи..