• Свеж
БЕСТОЈАРД 2 парчиња Приврзок За Снегулка Шарм Приврзок За Приврзок За Приврзок За Приврзок За Снегулка Украс За Божиќна Елка Ознака Снегулка 2020 Празничен Украс За ?
zoom_in

БЕСТОЈАРД 2 парчиња Приврзок За Снегулка Шарм Приврзок За Приврзок За Приврзок За Приврзок За Снегулка Украс За Божиќна Елка

DEN 152.96

Стока
check Во продавницата

Божиќниот привезок е изработен од висококвалитетен материјал, кој е издржлив и практичен Божиќен Приврзок За Приврзок За Клучеви. Божиќниот приврзок за клучеви има добар сјај, лесен и мала големина. божиќ партија корист. Исто така, може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, многу ќе им се допадне. Божиќ порибување полнење. Овој мултифункционален приврзок може да се користи како приврзок за клучеви или приврзок за украсување Новогодишна елка. виси снегулки украс. Уникатниот дизајн и совршената изработка го прават попривлечен и стилски. украс за новогодишна елка. Опис2 парчиња Приврзок За Приврзок За Снегулка Шарм Приврзок За Приврзок За Приврзок За Снегулка Украс За Божиќна Елка Ознака За Снегулка 2020 Празничен Украс За Изработка На Накит Од Нараквица Од Ѓердан Карактеристики - боја : црвена, сина - Материјал : легура На Цинк - Големина : 3, 00Х3, 00Х1, 00см/1, 18Х1, 18х0, 39ин - Забелешка : Со пакет Со Ленти, Вклучувајќи 2 X Прстени За Клучеви.

Поврзани производи..