• Свеж
Selftek 60 парчиња куки за олуци Клипови за висечки светла на отворено, клипови за закачалки за Божиќ, водоотпорен празник за самовила, висечки клип за фестивалска Божи?
zoom_in

Selftek 60 парчиња куки за олуци Клипови за висечки светла на отворено, клипови за закачалки за Божиќ, водоотпорен празник за самовила,

DEN 105.44

Стока
check Во продавницата

【Куки за олуци за жици светла】- Куките што висат на олукот се совршени за да висат Божиќно светло во олукот или на покривот, фиксирано стабилно и нема да паднат лесно Овие отворени куки можат да се користат за различни висечки начини според вашите потреби. 【Премиум квалитет】- Нашите божиќни светлосни клипови се изработени од висококвалитетен PP материјал, кој е издржлив и флексибилен, нема лесно да се скрши и деформира. Оваа премија суровина ја прави површината на клиповите без бур, така што нема да ги повреди вашите раце кога користите. 【Лесно за инсталирање и расклопување】- Само направете низа светла низ куките и закачете ги таму каде што сакате да ги украсите. Како добра флексибилност, куките за мини пластични олуци можат лесно да се обесат на настрешницата или на други места. Не се потребни дополнителни алатки или нокти, заштедувајќи време и напор. 【Куки со повеќе намени】- Овие куки за висини на светло на жицата се корисни алатки за да висат самовила, светла од мраз или светла за јаже околу вашиот дом надвор на Божиќ, Нова Година и други фестивали. И, исто така, можат да се користат за да висат украси на елка, затворена, дневна соба, продавница, канцеларија, итн. 【Разумен дизајн】- проucирната боја и мини големината ги прават клиповите на отворено скоро невидливи од далечина, без разлика дали е ден Или ноќ, нема да влијае на убавината на куќата. Пакетот вклучува 120 парчиња клипови, големината е 5x2. Доволна количина за исполнување на нормална употреба. 【Куки за олуци за жици светла】- Куките што висат на олукот се совршени за да висат Божиќно светло во олукот или на покривот, фиксирано стабилно и нема да паднат лесно. Овие отворени куки можат да се користат за различни висечки начини според вашите потреби. 【Премиум квалитет】- Нашите божиќни светлосни клипови се изработени од висококвалитетен PP материјал, кој е издржлив и флексибилен, нема лесно да се скрши и деформира.

Поврзани производи..