• Свеж
Besportble лустер срцев украс предводени декоративни светла затворени прозорец светла вineубена висечка украс свадба виси светло срцев жица ламба в Valentубените декор пр?
zoom_in

Besportble лустер срцев украс предводени декоративни светла затворени прозорец светла вineубена висечка украс свадба виси светло срцев

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Светла со напојување со батерии- одлична изработка, посветувајте максимално внимание на секој детал за да му дадете стилски и привлечен изглед Декорации за прозорци на Денот на вinesубените- широко во продавници, канцеларии, хотели, ресторани, барови и други места што сакате да ги украсите. Партиите на в Valentубените се фаворизираат- нанесете го за да ги украсите вашите wallsидови, врата, дрво и повеќе, лесно ги задоволуваат вашите различни потреби. LED светло на срцето- светлото за декорација на прозорецот доаѓа со чаша за вшмукување, која лесно може да се инсталира на стакло, порти, ормани,. Осветлете ја декорацијата на срцето- можете да ги поставите украсените украси на светлата за прозорецот на Денот на вineубените, каде и да сакате да ја осветлите забавата за Денот на вineубените за вашето семејство. Пакетот вклучува 15 x Светла за прозорец за прозорецот на в Valentубените -Снабдување со моќност : 3 x AAA батерија (не е вклучена) Светла за прозорци на вinesубените -Life : 6000 H светла во форма на срце. -Леминозен флукс : 2 lm прозорец за украси на в Valentубените. -Лем мониста : 10 парчиња - Светлото за декорација на прозорецот доаѓа со чаша за вшмукување, која лесно може да се инсталира на стакло, порти, ормани, итн.68x0 Декор на Денот на вineубените. -Којност : Како што е прикажано украси за срце за дома -Материјал : Декор на Денот на в Valentубените -Протекција Класа : IP44 Декорации за ден на вinesубените за домот. -Села фактор : 0 Стринг на срцеви светла. -Нап Напон на напон : 4,5 V Свадба што виси светло.

Поврзани производи..