• Свеж
Besportble 3 парчиња се закачуваат ганчос пара есферас, метална облека, метална облека, куки за чорапи за чорапи, закачалки за порибување куки куки Божиќна безбедност за?
zoom_in

Besportble 3 парчиња се закачуваат ганчос пара есферас, метална облека, метална облека, куки за чорапи за чорапи, закачалки за порибување куки

DEN 636.80

Стока
check Во продавницата

Божиќна метална кука- Златна боја и едноставен дизајн, тоа е Божиќна фестивалска атмосфера Држач за порибување на метали- Широк спектар на апликации : Може да биде во камини, кревети, табели, огради и други места. Кука за куки за огнено оружје-Куки за чорапи изработени од материјал за легура на цинк и практични за употреба на употреба. Закана за порибување на Божиќ-Усвојување на врвен материјал за легура на цинк, здрав и издржлив за-термо-употреба. Куки за камин од мантија- ???????? Многу погодно за украсување на Божиќната забава. Покрај тоа, можете и други дневни украси. Божиќна метална кука- Златна боја и едноставен дизајн, тоа е Божиќна фестивалска атмосфера. Држач за порибување на метали- Широк спектар на апликации : Може да биде во камини, кревети, табели, огради и други места. Кука за куки за огнено оружје-Куки за чорапи изработени од материјал за легура на цинк и практични за употреба на употреба. Закана за порибување на Божиќ-Усвојување на врвен материјал за легура на цинк, здрав и издржлив за-термо-употреба. Куки за камин од мантија- ???????? Многу погодно за украсување на Божиќната забава. Покрај тоа, можете и други дневни украси. Карактеристики на списокот со пакети 3 x Куки - Материјал : Каминка за отпадоци од легура на цинк. - Боја : Златна легура кука за мантил.

Поврзани производи..