• Свеж
Trimming Shop 10 комплети за прицврстувачи на 15мм со 4 делови за печати со 4 делови со висок квалитет, лесен, издржлив метален никл бесплатни пука за кожни занаети, јакни, то?
zoom_in

Trimming Shop 10 комплети за прицврстувачи на 15мм со 4 делови за печати со 4 делови со висок квалитет, лесен, издржлив метален никл бесплатни

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Притиснете ги димензиите на столпчиња : Студ за печатот ќе дојде со големина на капаче 15мм, големина на пост 10мм и 5мм во висина и 2,8 дијаметри Може да се користи различни активности за занаетчиство, како што се поправка на чанти, кожни занаети, аспиратори за автомобили, капаци на брод и ремени. Издржлив и високо квалитетен материјал : Прицврстувачите за прицврстувачи на печатот се изработени од висок квалитет и издржлив метал, кој е здрав и силен не е лесен за кршење. Метал со висок квалитет ви дава сила и издржливост и мазен изглед со уникатен стил на дизајн. Разновидни прицврстувачи за прицврстување : Овие прицврстувачи за прицврстување се разноврсни за различни потреби, може да се користат за капаци на брод, аспиратори, каравани, кожни јакни, чанти, облека, ленти и многу повеќе. Лесен за употреба : Прицврстувач за прицврстување е пар дискови за блокирање. Може да се користи на местото на копчињата за прицврстување на облеката и за слична намена. Столките за печатот можат да се поправат со удирање на едноставна алатка за централен удар со чекан. Различни бои : Прес -столпчињата ќе дојдат во различни бои кои се беж, црна, кафеава, темно зелена, темно сива, темна морнарица, црна, зелена, сива, сива сина, сива бела светлина, светло сина, светло зелена, светлина Сива, јоргована виолетова, мат црна, мат сребро, морнарица, кралско сино, црвено, сребро, црно оружје, столпчиња за печат и различни количини што можете да ги изберете според вашите потреби. Притиснете ги димензиите на столпчиња : Студ за печатот ќе дојде со големина на капаче 15мм, големина на пост 10мм и 5мм во висина и 2,8 дијаметри. Може да се користи различни активности за занаетчиство, како што се поправка на чанти, кожни занаети, аспиратори за автомобили, капаци на брод и ремени. Издржлив и високо квалитетен материјал : Прицврстувачите за прицврстувачи на печатот се изработени од висок квалитет и издржлив метал, кој е здрав и силен не е лесен за кршење. Метал со висок квалитет ви дава сила и издржливост и мазен изглед со уникатен стил на дизајн. Разновидни прицврстувачи за прицврстување : Овие прицврстувачи за прицврстување се разноврсни за различни потреби, може да се користат за капаци на брод, аспиратори, каравани, кожни јакни, чанти, облека, ленти и многу повеќе.

Поврзани производи..