• Свеж
Граничен водич Tfboy Top-Load Foot-одговара на сите пејачи на ниско ниво на Shank, брат, Babylock, Euro-Pro, Simplicity, White, Janome, Kenmore, Juki, New Home.
zoom_in

Граничен водич Tfboy Top-Load Foot-одговара на сите пејачи на ниско ниво на Shank, брат, Babylock, Euro-Pro, Simplicity, White, Janome, Kenmore,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Граничен водич за нозе на нозе за пејач брат Јаном, пинот на ногата на преси е 6мм Тајната на граничниот водич за нозе лежи во црвените ознаки за водичи. Двете групи на вертикални црвени линии се калибрирани за да се овозможи совршено растојание на редови. Хоризонталната црвена линија одговара на падот на иглата за да можете да го поставите почетокот на секој ред. Малата црвена ознака го означува центарот на дизајнот за да се постави со означувањето за првиот ред. Сега стапалото на граничниот водич ви помага лесно да ги совпаѓате вашите гранични дизајни со црвените линии на стапалото. Нема потреба претходно да го обележувате секој ред! Помогнете да шиете паралелни линии. Одговара на сите пејачи со низок удар на пејачот* (некои пејачи бараат адаптер со низок тресок), брат, Вавилок, Евро-про, Јаноме, Кенмор, Вајт, Јуки, Нов дом, едноставност, машини за шиење на Нечи и Елна. Граничен водич за нозе на нозе за пејач брат Јаном, пинот на ногата на преси е 6мм. Тајната на граничниот водич за нозе лежи во црвените ознаки за водичи. Двете групи на вертикални црвени линии се калибрирани за да се овозможи совршено растојание на редови. Хоризонталната црвена линија одговара на падот на иглата за да можете да го поставите почетокот на секој ред. Малата црвена ознака го означува центарот на дизајнот за да се постави со означувањето за првиот ред.

Поврзани производи..