• Свеж
30-Парче Железо На Закрпи За Фармерки, Тексас Закрпи За Внатрешни Фармерки Чист Памук, 6 Нијанси На Сино Железо На Жан Закрпи За Внатрешни Фармерки &засилувач; Поправ?
zoom_in

30-Парче Железо На Закрпи За Фармерки, Тексас Закрпи За Внатрешни Фармерки Чист Памук, 6 Нијанси На Сино Железо На Жан Закрпи За Внатрешни

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

Панталони Закрпи За Дупки : 100% памук, еластичен, удобен, отпорен на абење План За Спасување фармерки : каде што се појавуваат дупки и рипови во вашите омилени фармерки или тексас јакни или има абење во внатрешниот дел на бутот, нашите тексас закрпи служат како совршени решенија за спасување. Жан закрпи за искинати фармерки ви овозможуваат да иницирате бесплатно создавање и да додадете нови дизајни на вашите истрошени фармерки и тексас јакни. Спецификација : 30-парче железо на закрпи за фармерки ‒ пет парчиња во секоја група-достапни во различни сини опции. Секоја големина : 3 х 4-1/4 инчи (7,6 см х 10,8 см), Совршено ги крие дупките во костимот. ние исто така нудиме бесплатен комплет за шиење за да обезбедиме пристап до подобро искуство за одржување. Лесен За Употреба : 1. Загрејте го железото на највисока температура. Ставете закрпи во потребната положба. Притиснете и железни закрпи за 10-15 - ти-додека рабовите на лепенката не покажат малку прекумерен лепак. Ви се советува внимателно да ги прочитате упатствата за ткаенината што треба да се поправи; мора да може да ја издржи највисоката температура на пеглање. Супер Леплив Лепак : усвоена е задебелена леплива мембрана со топло топење од 0,2 ММ-таа е 20% подебела од другите брендови. Предмет на голем број тестови за перење и сушење, лепенката За Фармерки е цврста и не паѓа. Со усвојување на мека топла топена леплива мембрана, по крпење, таа е сеуште мека, без тврди грутки. Широка Примена : жан закрпи за искинати фармерки најчесто се користат при крпење на места како што се меѓуножјето, коленото, лактот и џебот каде што се појавуваат рипови.

30-piece iron on patches for jeans ‒ five pieces in each group ‒ available in different blue options. Each size:
3 x 4-1/4 inch (7.6cm x 10.8cm),Perfectly hiding the holes in the costume. we also offer free sewing kit for ensuring your access to better maintenance experience.

Поврзани производи..